![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyyy postoji samo brzo pitanje. Ive je dobio kopiju XP Pro 64bit, ali je to zaista vrijedi mi to koristi? Mislim da je tu moj prednosti nad 32bit? ili nepovoljnosti za tht materije. koristim xp pro 32bit na trenutno. i da ne dolazi u vidik 64bit jako puno, ali odbijaju da ih koriste, cant stand vidik me self ![]() živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo ja mogu vidjeti razlog za pokretanje 64bit ako želite pokrenuti više od 3GB RAM-a.
| |||
| |||
| yeahh taj što imam vidjeti u drugim post .. Ima li bilo koji od primjetna razlika performance 32bit ipak? da je ono što im in interesira. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također, neki programi su samo 64bit, međutim ne postoji veoma veliki broj njih i vaš razlog je najčešći mislim Dave.
| |||
| |||
| samo ako se stavi u više RAM-a, ako boravak sa svim istim Hardware (pretpostavljiv ste Ispod 3GB RAM limit) nećete primijetiti nikakve promjene (ako ništa ona će doći i gore), a neki programi imaju problema s kompatibilnošću s 64bit verzije od OS's no ovo je sve bolje kao 64bit postaje široko koristi |
|
| |||
| |||
| okayyy, klicati thts ono što sam htjela da zna, ne mijenja točku u više nego |
|
| |||
| |||
| Vaše Dobrodošli, drago mi mogli pomoći |