![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| heyyy ott Csak egy gyors kérdés. ive kapott egy példányt a 64bit XP Pro, de nem igazán érdemes nekem használ ez? Úgy értem, van-e azt, hogy előnyt élvez a 32bit? vagy kárával THT ügyet. I use XP Pro on 32bit jelenleg. Azt sem, hogy jön a Vista 64bit meglehetősen sok, de megtagadják a használatát, cant stand kilátás nekem a saját ![]() egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak azért láthatja futtatni 64bit, ha meg akarjuk futtatni több mint 3GB RAM.
| |||
| |||
| yeahh thats what ive látott más posts .. van-e észrevehető különbség a teljesítmény 32bit bár? im érdekelt, hogy mi be. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emellett egyes programok csak 64bit, de ott nem nagyon sokan, és az oka, a leggyakoribb Azt hiszem, Dave.
| |||
| |||
| csak akkor, ha be több RAM, ha marad valamennyi azonos Hardware (feltételezve, akkor üvölt a 3GB RAM limit) nem fog bármilyen változása (ha lehet akkor lesz rosszabb), és egyes programok kompatibilitási problémák 64bit változatok Az operációs rendszer által azonban ez egyre jobb, mint 64bit egyre szélesebb körben használják |
|
| |||
| |||
| okayyy, cheers thts, amit meg akartam tudni, nincs értelme, mint átálló |
|
| |||
| |||
| your welcome, örülök, hogy segíthet |