![]() |
|
| |||
| |||
| heyyy שם רק שאלה מהירה. ive יש עותק של XP Pro 64bit, אבל האם זה באמת שווה לי להשתמש בו?? אני אומר את זה כי יש יתרונות על פני 32bit?? או disadvantages עבור tht משנה. אני משתמש ב XP Pro 32bit כרגע. אני לא באה כי Vista 64bit די הרבה, אבל מסרב להשתמש בה, צביעות לי לעמוד Vista עצמי ![]() לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק אני יכול לראות סיבה להפעיל 64bit היא אם אתה רוצה להריץ יותר מ 3GB של זיכרון RAM.
| |||
| |||
| yeahh thats ראית מה ive אחרים הודעות .. האם יש הבדל בולט בין הביצועים למרות 32bit?? כי מה מעוניין IM למערכת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, הם רק חלק מהתוכניות 64bit, אולם אין הרבה מאוד מהם, וכן את הסיבה הנפוצה ביותר היא שאני חושב דייב.
| |||
| |||
| רק אם תשים יותר זיכרון RAM, אם אתה נשאר עם כל באותה חומרה (בהנחה שאתה bellow להגביל את 3GB RAM) לא תוכל להבחין בשינוי (אם תקבלו כלום זה יותר גרוע) ועוד כמה תוכניות יש בעיות תאימות עם גרסאות 64bit של מערכת הפעלה של אולם זה הוא משתפר כפי 64bit נהיה יותר בשימוש נרחב |
|
| |||
| |||
| okayyy, הידד thts מה שאני רוצה לדעת, אין טעם לשנות מעל |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים שלך, שמח שאנחנו יכולים לעזור |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקן את Windows 7 32bit או 64bit | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 24 אוקטובר 2009 08:12 |
| 32bit ו XP 64bit מערכת ההפעלה Vista? | rrico18 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 דצמבר 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit או 64bit כל ההבדל? | Fatpigeon | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 דצמבר 2007 13:09 |
| Vista 32bit או 64bit | headnet15 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 26 נובמבר 2007 05:33 |
| Vista, 32Bit או 64Bit???? | Thunderer | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 17 ספטמבר 2007 05:58 |
| שרשרת כלים | |
| |