![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Heyyy ten tiesiog greitas klausimas. ive got iš XP Pro 64bit kopija, bet ar tikrai verta man jį naudoti? turiu galvoje tai, kad ten mano pranašumą 32bit? ar nepatogumų THT srityje. Aš naudoju XP Pro 32bit metu. Aš ne, kad Vista 64bit būna gana daug, tačiau atsisako jį naudoti, cant stand Vista man savęs ![]() į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienintelė priežastis, matau, kad paleisti 64bit yra, jei norite turėti daugiau kaip 3 GB RAM.
| |||
| |||
| yeahh Thats what ive vertinti kitų pranešimų .. nėra jokių pastebimų rezultatų skirtumas nuo 32bit nors? kad tai, kas jiems sudominti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be to, kai kurios programos yra tik 64bit, tačiau ten nėra labai daug, ir jūsų priežastis yra dažniausia manau Dave.
| |||
| |||
| tik tada, kai jūs galėsite įdėti daugiau RAM, jei gyventi su visomis tos pačios įrangos (jei jūs esate žemiau 3GB RAM riba), jūs nepastebėsite jokių pokyčių (jei ką nors ji bus dar blogiau) ir kai kurios programos turi suderinamumo problemų su 64bit versijos OS's Tačiau tai vis geriau kaip 64bit yra vis plačiau naudojamos |
|
| |||
| |||
| okayyy, Cheers thts ką aš norėjau sužinoti, ne keičiant daugiau nei taško |
|
| |||
| |||
| Jūsų Sveiki, malonu galime padėti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiekite Windows 7 32bit ar 64bit | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 24 spalis 2009 08:12 |
| 32bit ir XP 64bit Vista OS | rrico18 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 gruodis 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit ar 64bit Bet koks skirtumas? | Fatpigeon | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 gruodis 2007 13:09 |
| Vista 32bit ar 64bit | headnet15 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 26, 2007 05:33 |
| Vista 32Bit ir 64Bit?? | Perkūnas | Windows "operacinės sistemos | 8 | 17 rugsėjis 2007 05:58 |
| Temos įrankiai | |
| |