![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyyy acolo doar o scurtă discuţie. ive luat o copie a XP Pro 64bit, dar este cu adevărat în valoare de-mi folosesc?? Vreau să spun este că nu-mi avantaje faţă de 32bit?? sau dezavantaje pentru tht contează. Eu folosesc XP Pro pe 32bit prezent. i care nu vine în vista 64bit destul de multe, dar refuză să-l utilizaţi, cant stand-mi vista auto ![]() noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singurul motiv pentru care am putea vedea pentru a rula 64bit este dacă doriţi să rulaţi mai mult de 3GB de RAM.
| |||
| |||
| yeahh thats ce ive văzut în alte posturi .. Există vreo diferenţă notabilă performanţă de la 32bit deşi?? că ceea ce im-vă interesează. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, unele programe sunt doar 64bit, cu toate acestea nu sunt foarte mulţi dintre ei, şi vă motiv este cea mai comună cred Dave.
| |||
| |||
| numai dacă tu a pune în mai multe RAM, dacă stai cu toate în acelaşi Hardware (presupunând că vă sunt mai jos de 3GB de RAM limita) nu veti observa nici o schimbare (daca acesta va fi ceva mai rău), iar unele programe au probleme de compatibilitate cu versiunile 64bit de sisteme de operare a acestui totuşi devine din ce în ce mai bine ca 64bit este din ce în ce mai utilizate pe scară largă |
|
| |||
| |||
| okayyy, noroc thts ce am vrut să ştiu, în nici un punct de schimbare peste mult |
|
| |||
| |||
| vă urez bun venit, bucur ca am putut ajuta |