![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyyy tu Len rýchly dotaz. IVE dostal kópiu xp pro 64bit, ale je to naozaj stojí za to mi to pomocou? Já myslím, že je tam môj výhody oproti 32bit? alebo nevýhody THT veci. použiť aj pre xp pro 32bit súčasnosti. Já ne, že Vista je v 64bit pomerne veľa, ale odmietajú ju používať, cant stand vista mi samo ![]() na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediný dôvod vidím plynúť 64bit je, či chcete spustiť viac ako 3 GB RAM.
| |||
| |||
| yeahh IVE to je to, čo videl na iných miestach .. Existuje nejaký badateľný rozdiel od výkonu 32bit keď? že to, čo im zaujímať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež niektoré programy sú iba 64bit, ale tam nie sú príliš veľa z nich, a váš dôvod je najčastejšou Myslím Dave.
| |||
| |||
| iba vtedy, keď ste vo viac pamäte, ak si pobyt u všetkých rovnaký hardvér (za predpokladu, že ste pod 3gb RAM limit) nebudete všimnete akékoľvek zmeny (ak sa niečo bude horší) a niektoré programy majú problémy s kompatibilitou s 64bit verzia OS to však je to stále lepšie, ako 64bit je stále široko používaná |
|
| |||
| |||
| okayyy, fandí thts, čo som chcel vedieť, nemá zmysel, ako prepínanie |
|
| |||
| |||
| Váš vítame, sme radi, že by mohlo pomôcť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalovať Windows 7 32bit alebo 64bit | robina80 | Operačné systémy Windows | 9 | 24.októbra 2009 08:12 |
| XP 32bit a Vista 64bit OS | rrico18 | Operačné systémy Windows | 3 | 22. December 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit alebo 64bit Akýkoľvek rozdiel? | Fatpigeon | Operačné systémy Windows | 4 | 13. decembra 2007 13:09 |
| Vista 32bit alebo 64bit | headnet15 | Operačné systémy Windows | 3 | 26. novembra 2007 05:33 |
| Vista 32Bit a 64Bit?? | Hromobijca | Operačné systémy Windows | 8 | 17. September 2007 05:58 |
| Thread Tools | |
| |