![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеыыы постоји само брзо питање. Иве је добио копију КСП Про 64бит, али је то заиста вреди ми то користи? Мислим да је ту мој предности над 32бит? или неповољности за тхт материје. користим ксп про 32бит на тренутно. и да не долази у видик 64бит јако пуно, али одбијају да их користе, цант станд видик ме селф ![]() живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само ја могу да видим разлог за покретање 64бит ако желите покренути више од 3ГБ РАМ-а.
| |||
| |||
| ыеахх тај што имам видети у другим пост .. Има ли било који од примјетна разлика перформанце 32бит ипак? да је оно што им ин интересује. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође, неки програми су само 64бит, међутим не постоји веома велики број њих и ваш разлог је најчешћи мислим Даве.
| |||
| |||
| само ако се стави у више РАМ-а, ако боравак са свим истим Хардуаре (претпостављив сте Испод 3ГБ РАМ лимит) нећете приметити никакве промене (ако ништа она ће доћи и горе), а неки програми имају проблема компатибилности са 64бит верзије од ОС'с но ово је све боље као 64бит постаје широко користи |
|
| |||
| |||
| окаыыы, клицање тхтс оно што сам хтела да зна, не мијења тачку у више него |
|
| |||
| |||
| Ваше Добродошли, драго ми могли помоћи |