![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyyy там просто швидкий питання. Ive Got A копія XP Pro 64bit, але чи варто мені використати їх? Я маю на увазі, що є моя перевага над 32bit? або недоліки THT питання. Я використовую XP Pro 32bit про себе. Я не приходить, що в Vista 64bit досить багато, але відмовляються використовувати його, Cant перспектива мене терпіти самоврядування ![]() ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тільки причину я бачу для запуску 64bit, якщо ви хочете запустити більше 3 ГБ оперативної пам'яті.
| |||
| |||
| Yeahh Thats What Ive бачили в інших посад .. Чи є помітні різницю в продуктивності, хоча з 32bit? що те, що їм зацікавити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, деякі програми тільки 64bit, проте там не дуже багато, і ваша причина є найбільш поширеною Я думаю, Дейв.
| |||
| |||
| тільки якщо ви помістіть в більш оперативної пам'яті, якщо Ви залишитеся з тими ж устаткування (передбачається, що ви нижче межі 3GB RAM), ви не помітите будь-які зміни (якщо все, що буде ще гірше), і деякі програми мають проблеми сумісності з 64-розрядні версії ОС's однак це стає все краще, як 64bit стає все більш широко використовуються |
|
| |||
| |||
| okayyy, ура Thts, що я хотів би знати, немає сенсу змінювати більш ніж |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо ваш, радий, що ми могли б допомогти |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows 7 32bit чи 64bit | robina80 | Операційні системи Windows | 9 | 24 жовтня 2009 08:12 |
| 32bit XP і Vista 64bit OS | rrico18 | Операційні системи Windows | 3 | 22 грудня 2008 10:54 |
| Windows XP 32bit чи 64bit яка різниця? | Fatpigeon | Операційні системи Windows | 4 | 13 грудня 2007 13:09 |
| Vista 32bit чи 64bit | headnet15 | Операційні системи Windows | 3 | 26 листопада 2007 05:33 |
| Vista, 32bit чи 64bit??? | Громовержець | Операційні системи Windows | 8 | 17 вересня 2007 05:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |