![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжалявам, ако това е на грешното място в този форум
![]() Аз бях в средата на решения за възстановяване на диск и тъй като повечето от вас знаят, когато производството на един, трябва да копирате файловете си harddrive тогава до флопи или CD (аз не мисля, че би могло да постави, че много данни за флопи Почти съм сигурен, че тя hehe) Както и да е, по средата копирате файловете ми съобщение дойде казва няма достатъчно пространство за harddrive ... не ми кажете колко пространство ще трябва да чакам 3 часа ..Моят въпрос е може ли да направя пълно възстановяване диск друг начин? Без да се harddrive друг, както Аз искам да го изгори на CD, както и Ако аз мога да ви моля, след стъпка по стъпка като съм просто премине обратно от Vista благодаря. Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пит. Моля не пункт в текста говори. Той е много досаден и detracts от това, което се опитва да се намира. Проблеми като този, вие сте като може да слезе до най-малкия детайл. Typing по начин, който да пишете, че може да направи подробно трудно да се види. Това е още едно от своя пост, който съм редактирана. Аз не съм тук, за да редактирате публикация на в думи и изречения, хората могат да четат. Тук ще намерите някои хора дори не реагира на въпроси, въведена по-текст говори. Това означава, евентуално, която сте губи по някои съвети. Така че, дъх и да си времето, когато пишете. Благодарности.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва ми Възстановяване диск за IBM ThinkPad A31 | caselles206 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 15 април 2009 11:44 |
| WANTED: Philips Freevents x51 Възстановяване диск | chrismass1 | Windows операционни системи | 4 | 4 май 2008 г. 08:01 |
| Ран оползотворяване диска и сега прозорци приучавам проекта | emmajw4 | Windows операционни системи | 3 | 16-то Feb 2008 13:02 |
| Възстановяване на въпросния диск, операционна система или не! | tjpearson | Windows операционни системи | 2 | 15 ноември 2007 08:08 |
| Windows автоматизирани системи за възстановяване на диск | potnoodle | Windows операционни системи | 3 | 27 Юли 2007 11:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |