![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, pokud je to na špatném místě, na tomto fóru
![]() Byl jsem uprostřed provedení obnovy disk a jako většina z vás vědět, kdy výrobu jedné jste kopírovat soubory na váš pevný disk pak na disketu nebo CD (I didn't think můžeš dát nejvíce dat na disketu jsem téměř jistý, že hehe) Mimochodem, v polovině kopírování souborů můj vzkaz přišel říct není dostatek místa na disku ... neřekli mi, kolik místa budu muset 3 hodiny jsem čekal ..Moje otázka je mohu udělat kompletní obnovu disku jiným způsobem? Bez získání další pevný disk, pokud chci vypalte jej na CD, stejně jestli můžu mohli byste mi prosím post krok po kroku, jak jsem se právě vrátil z komutovaným průhled díky. Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pete. Prosím nejsou místo v textu mluví. Je to velice nepříjemný a snižuje to, co se snažíte přejet. Problémy, jako je ten, že jste s mohou přijít do nejmenších podrobností. Zadáním způsobem si můžete učinit napsáním že detail hůře vidět. Je to další z vašich post to, že jsem editoval. Nejsem tady pro upravení post to do slova a věty mohou lidé číst. Najdete zde mnoho lidí nebude ani reagovat na otázky zadané v textovém-mluvit. To znamená, že potenciálně jste ztratí na několik rad. Takže dechu a vezměte si čas, kdy psát. Díky.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Need zotavení diskety pro IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. dubna 2009 11:44 |
| Wanted: Philips Freevents x51 zotavení Disk | chrismass1 | Operační systémy Windows | 4 | 4. května 2008 08:01 |
| Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít | emmajw4 | Operační systémy Windows | 3 | 16. únor 2008 13:02 |
| Vymáhání disk otázku, operační systém, nebo ne! | tjpearson | Operační systémy Windows | 2 | 15. listopadu 2007 08:08 |
| Automatizované systémy Windows využití disku | potnoodle | Operační systémy Windows | 3 | 27. červenec 2007 11:09 |
| Thread Nástroje | |
| |