![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao mi je ako je to u krivo mjesto na ovom forumu
![]() ja je u sredini izrade oporavak disk i kao većina vas zna prilikom one koju imaju za kopirati kartoteka na tvoj harddrive onda na disketi ili CD-a (ja ne mislim da bi mogla staviti da je mnogo podataka na disketi skoro sam siguran u to hehe) U svakom slučaju, na pola puta preko kopiranje moje datoteke poruka je došao settle kazivanje nije dovoljno prostora na harddrive ... nije mi reći koliko prostora mi treba 3 sata i čekala ..Moje pitanje je mogu li napraviti potpuni oporavak disk drugi način? Bez dobivanje drugog harddrive što želim izgorjeti Internet to CD kao i ako ja mogu mogao te ugoditi pošta korak po korak, kao što Ive 'pravedan šiba leđa from vidik hvala. My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pete. Molim ne post u tekstu govori. To je krajnje neugodno i umanjuje od što tvoj 'težak da biste dobili preko. Problemi poput one koju ima može doći do najmanjeg detalja. Tipkanje na način da pišete možete napraviti taj detalj teže vidjeti. To je još jedan od tvoj post je da sam se uredio. Nisam ovdje da uređivati post je u riječi i rečenice ljudi mogu čitati. Naći ćete neki ljudi neće ni odgovoriti na pitanja u tipkani tekst-govoriti. To znači, potencijalno, you're gube na neki savjet. Dakle, dah i uzmite vrijeme kada tipkanja. Hvala.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam Recovery Disk za IBM ThinkPad A31 | caselles206 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 15. travanj 2009 11:44 |
| Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | Windows Operating Systems | 4 | 4. svibanj 2008 08:01 |
| Ran recovery disk i sada prozori navika start | emmajw4 | Windows Operating Systems | 3 | 16. veljača 2008 13:02 |
| Recovery disk pitanje, operativnom sustavu ili ne! | tjpearson | Windows Operating Systems | 2 | 15. studeni 2007 08:08 |
| Automatizirane sustave Windows recovery disk | potnoodle | Windows Operating Systems | 3 | 27. srpnja 2007 11:09 |
| Thread Tools | |
| |