kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

XP Pro RECOVERY DISK döntéshozatalban?

Reply

Téma eszközök
Old December 24, 2007, 13:39
Donor Group

Default XP Pro RECOVERY DISK döntéshozatalban?

Sajnálom, ha ez nem a megfelelő hely ezen a fórumon

Én a középső tétele a helyreállítási lemezt, és mivel a legtöbb lehet tudni, hogy az egyik be kell másolni fájlokat a merevlemez, akkor a floppy vagy CD-ről (én nem hiszem, hogy sokat sodorhatják adatokat a floppyMajdnem biztos, hogy hehe) Egyébként, hogy félidőben másolás a fájlokat egy üzenet jött mondván nincs elég hely a merevlemez ... Nem mondja meg, mennyi hely kellene 3hours én vártam ..

A kérdésem az érhetem el, hogy a teljes hasznosítási lemez másik út? Anélkül, hogy egy merevlemez, amennyit csak akarok, hogy írd ki cd is ha én is tudna ön legyen szíves felad lépésről lépésre, ahogy már csak bekapcsolt vissza vista köszönet.

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old December 24, 2007, 16:20
Donor Group

Default XP Pro RECOVERY DISK döntéshozatalban?

Pete.

Kérem nem szöveges üzenet beszélni.

Rendkívül bosszantó és eltér attól, amit akarsz átjutni. Problémákat, mint amilyen az a 'birtoklás jöhet a legapróbb részleteket. Gépelés módon maga írja tehet, hogy részletesen nehezebb látni.

Ez a másik bejegyzéshez, hogy én már szerkeszthetők. Nem azért vagyok itt, hogy a szerkesztés után a szavak és mondatok az emberek olvasni.

Meg fogja találni néhány ember még csak nem is válaszol kérdésekre beírt szöveget beszélni. Ez azt jelenti, potenciálisan, te veszítettek néhány tanácsot.

Szóval, lélegzetet, és vigye magával amikor a beírást.

Köszönöm.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
I Need a helyreállítási lemez egy IBM Thinkpad A31 caselles206 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 15. április 2009 11:44
Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 A Windows operációs rendszerek 4 4. május 2008 08:01
Ran helyreállítási lemez és most windows szokás kezdeni emmajw4 A Windows operációs rendszerek 3 16. február 2008 13:02
Recovery lemez kérdés, az operációs rendszer, vagy sem! tjpearson A Windows operációs rendszerek 2 15. november 2007 08:08
A Windows automatikus rendszer helyreállítási lemez potnoodle A Windows operációs rendszerek 3 27. július 2007 11:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.