![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnálom, ha ez nem a megfelelő hely ezen a fórumon
![]() Én a középső tétele a helyreállítási lemezt, és mivel a legtöbb lehet tudni, hogy az egyik be kell másolni fájlokat a merevlemez, akkor a floppy vagy CD-ről (én nem hiszem, hogy sokat sodorhatják adatokat a floppy Majdnem biztos, hogy hehe) Egyébként, hogy félidőben másolás a fájlokat egy üzenet jött mondván nincs elég hely a merevlemez ... Nem mondja meg, mennyi hely kellene 3hours én vártam ..A kérdésem az érhetem el, hogy a teljes hasznosítási lemez másik út? Anélkül, hogy egy merevlemez, amennyit csak akarok, hogy írd ki cd is ha én is tudna ön legyen szíves felad lépésről lépésre, ahogy már csak bekapcsolt vissza vista köszönet. My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pete. Kérem nem szöveges üzenet beszélni. Rendkívül bosszantó és eltér attól, amit akarsz átjutni. Problémákat, mint amilyen az a 'birtoklás jöhet a legapróbb részleteket. Gépelés módon maga írja tehet, hogy részletesen nehezebb látni. Ez a másik bejegyzéshez, hogy én már szerkeszthetők. Nem azért vagyok itt, hogy a szerkesztés után a szavak és mondatok az emberek olvasni. Meg fogja találni néhány ember még csak nem is válaszol kérdésekre beírt szöveget beszélni. Ez azt jelenti, potenciálisan, te veszítettek néhány tanácsot. Szóval, lélegzetet, és vigye magával amikor a beírást. Köszönöm.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I Need a helyreállítási lemez egy IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 15. április 2009 11:44 |
| Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 4. május 2008 08:01 |
| Ran helyreállítási lemez és most windows szokás kezdeni | emmajw4 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 16. február 2008 13:02 |
| Recovery lemez kérdés, az operációs rendszer, vagy sem! | tjpearson | A Windows operációs rendszerek | 2 | 15. november 2007 08:08 |
| A Windows automatikus rendszer helyreállítási lemez | potnoodle | A Windows operációs rendszerek | 3 | 27. július 2007 11:09 |
| Téma eszközök | |
| |