פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

XP Pro Recovery Disk-making?

Reply

שרשרת כלים
Old 24 דצמבר 2007, 13:39
קבוצת תורמים

Default XP Pro Recovery Disk-making?

אני מצטער אם זה במקום הלא נכון על זה בפורום

הייתי באמצע של עשיית לשחזור דיסק וכפי שאתה יודע רוב, בעת ביצוע אחת אתה צריך להעתיק את הקבצים שלך harddrive מכן על דיסקט או CD (אני לא חושב שאתה יכול לשים כל כך הרבה נתונים על גבי דיסקטאני כמעט בטוח בזה hehe) בכל מקרה, הדרך להעתיק את הקבצים באמצעות הודעה ניגש אומר לא מספיק מקום על harddrive ... לא תגיד לי כמה חלל הייתי צריך 3hours חיכיתי ..

השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רפואה שלמה דיסק דרך אחרת? בלי לקבל עוד harddrive כפי שאני רוצה לשרוף את זה גם CD אם אני יכול אתה יכול בבקשה לפרסם Step By Step שאני עתה עברת בחזרה מ Vista תודה.

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 24 דצמבר 2007, 16:20
קבוצת תורמים

Default XP Pro Recovery Disk-making?

פיט.

בבקשה לא לכתוב טקסט ב מדבר.

זה מאוד מרגיז ו detracts ממה שאתה מנסה לקבל פני. לדוגמא אחד אתה נתקל יכול לרדת עד לפרט הקטן ביותר. הקלדה אופן אתה יכול לעשות זה להקליד פרט קשה לראות.

זה נוסף של לכתוב את זה אני ערכת. אני לא כאן כדי לערוך הודעה של המלים לתוך משפטים אנשים יכולים לקרוא.

תוכלו למצוא כמה אנשים לא מגיבים אפילו לשאלות הקלדת טקסט ב-לדבר. פירוש הדבר הוא, פוטנציאלי, אתה מפסיד על עצה.

אז, לקחת נשימה בעת הקלדת את הזמן שלך.

תודה.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אני צריך את הדיסק של השחזור של IBM Thinkpad A31 caselles206 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 ה -15 לאפריל 2009 11:44
Wanted: פיליפס Freevents x51 שחזור דיסק chrismass1 מערכות ההפעלה Windows 4 4th מאי 2008 08:01
רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה emmajw4 מערכות ההפעלה Windows 3 16th פברואר 2008 13:02
שחזור דיסק שאלה, מערכת ההפעלה או לא! tjpearson מערכות ההפעלה Windows 2 ה -15 בחודש נובמבר 2007 08:08
Windows במערכות אוטומטיות שחזור דיסק potnoodle מערכות ההפעלה Windows 3 -27 יולי 2007 11:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.