![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מצטער אם זה במקום הלא נכון על זה בפורום
![]() הייתי באמצע של עשיית לשחזור דיסק וכפי שאתה יודע רוב, בעת ביצוע אחת אתה צריך להעתיק את הקבצים שלך harddrive מכן על דיסקט או CD (אני לא חושב שאתה יכול לשים כל כך הרבה נתונים על גבי דיסקט אני כמעט בטוח בזה hehe) בכל מקרה, הדרך להעתיק את הקבצים באמצעות הודעה ניגש אומר לא מספיק מקום על harddrive ... לא תגיד לי כמה חלל הייתי צריך 3hours חיכיתי ..השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רפואה שלמה דיסק דרך אחרת? בלי לקבל עוד harddrive כפי שאני רוצה לשרוף את זה גם CD אם אני יכול אתה יכול בבקשה לפרסם Step By Step שאני עתה עברת בחזרה מ Vista תודה. המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פיט. בבקשה לא לכתוב טקסט ב מדבר. זה מאוד מרגיז ו detracts ממה שאתה מנסה לקבל פני. לדוגמא אחד אתה נתקל יכול לרדת עד לפרט הקטן ביותר. הקלדה אופן אתה יכול לעשות זה להקליד פרט קשה לראות. זה נוסף של לכתוב את זה אני ערכת. אני לא כאן כדי לערוך הודעה של המלים לתוך משפטים אנשים יכולים לקרוא. תוכלו למצוא כמה אנשים לא מגיבים אפילו לשאלות הקלדת טקסט ב-לדבר. פירוש הדבר הוא, פוטנציאלי, אתה מפסיד על עצה. אז, לקחת נשימה בעת הקלדת את הזמן שלך. תודה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך את הדיסק של השחזור של IBM Thinkpad A31 | caselles206 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ה -15 לאפריל 2009 11:44 |
| Wanted: פיליפס Freevents x51 שחזור דיסק | chrismass1 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 4th מאי 2008 08:01 |
| רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה | emmajw4 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th פברואר 2008 13:02 |
| שחזור דיסק שאלה, מערכת ההפעלה או לא! | tjpearson | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 08:08 |
| Windows במערכות אוטומטיות שחזור דיסק | potnoodle | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -27 יולי 2007 11:09 |
| שרשרת כלים | |
| |