![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm sorry, jei tai yra neteisinga vietos šiame forume
![]() Mane buvo padaryti atkūrimo disko viduryje, kaip daugelis žinote, kai vienai reikia kopijuoti failus į diską tada į diskelį arba CD (I didn't think galima įdėti, kad daug duomenų apie floppy esu beveik tikras, kad jis hehe) Šiaip ar taip, įpusėjus kopijavimui mano failus žinutė atėjo sakydamas nepakanka laisvos vietos kietajame diske ... nebuvo man kiek erdvės norėčiau reikia 3 valandas, aš laukė ..Mano klausimas būtų padaryti, kad visiškai atsigautų disko kitu būdu? Be getting kitą diską, kaip aš noriu įrašyti į CD, taip pat jei galiu galėtumėte rašyti žingsnis po žingsnio, kaip aš ką tik vėl perjungiamas iš Vista ačiū. Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pete. Prašau nėra paštu teksto kalbėti. Tai labai erzina ir mažina what you're trying to get visoje. Problemų, tokių kaip vieną you're having galima nusileisti į mažiausias detales. Rašyti būdu įvedate galima padaryti, kad detaliai sunkiau pamatyti. Tai dar vienas tavo post's that I've edited. Aš čia ne redaguoti Post į žodžius ir sakinius žmonių galėtų skaityti. Čia rasite kai kurių žmonių net atsakyti į klausimus, įvestas tekstas kalbėti. Tai reiškia, kad galbūt jūs praranda keletas patarimų. Taigi, kvėpavimas ir pasiimti, kai rašyti. Ačiū.