![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man žēl, ja nepareizā vietā, tas ir uz šo forumu
![]() es biju vidū veikt atgūšanas disku un, jo vairums no jums zināt, veicot vienu jums kopēt failus Harddrive tad disketes vai CD (es nedomāju, ka jūs varētu savākt, ka daudz datu par disketes esmu gandrīz pārliecināts par to hehe) Anyway, trīsarpus kopēšana failiem ziņojums nāca klajā sakot, nav pietiekami daudz brīvas vietas Harddrive ... nav man pateikt, cik daudz vietas man būtu nepieciešams 3 stundu laikā, es gaidīju ..Mans jautājums ir vai es varu veikt pilnīgu atgūšanu disku citā veidā? Bez kļūst vēl Harddrive cik vēlos, lai sadedzinātu to cd, kā arī ja es varētu varētu, lūdzu, pēc soli pa solim, kā es tikko pārslēdz atpakaļ no vista thanks. Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pēteris. Lūdzu nav pēc teksta runāt. Tas ir ļoti kaitinošas un nemazina to, ko jūs cenšaties sastrīdēties. Problēmas, piemēram, viens tu esi, kam var būt līdz pat vissīkākajām detaļām. Rakstīt veidā jūs ierakstot var veikt, ka sīki grūtāk redzēt. Tas ir vēl viens jūsu post's that I've edited. Es neesmu šeit, lai rediģētu Post vārdos un teikumus cilvēki var izlasīt. Jūs atradīsiet dažas cilvēki pat atbildēt uz jautājumiem ierakstījāt tekstu runā. Tas nozīmē, ka, iespējams, jūs zaudē dažus padomus. Tātad, elpa un veic savu laiku rakstot. Pateicība.