rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

XP Pro ODZYSKANIE DISK podejmowania?

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 grudnia 2007, 13:39
Grupa dawcy

I'm sorry, jeśli ten znajduje się w niewłaściwym miejscu na tym forum

Byłem w środku dokonywania odzyskiwania dysku i jak większość z Was wie kiedy wyprodukowania jednej musisz skopiować pliki do dysków twardych następnie na dyskietce lub płycie CD (i nie uważam, że można umieścić wiele danych na dyskietceJestem prawie pewny to hehe) W każdym razie, w połowie kopiowania moich plików wiadomość pojawiła się powiedzenie nie wystarczy miejsca na dysków twardych ... nie powiedz mi, ile miejsca i musiałby 3 godziny Czekałam ..

Moje pytanie brzmi: Czy mogę dokonać pełnego odzyskania dysku w inny sposób? Bez uzyskanie innego dysków twardych jak chcę nagrać to na CD, jak również jeśli mogę mogłaby Pani post krok po kroku jak I've just przełączony ponownie z vista dzięki.

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 24 grudnia 2007, 16:20
Grupa dawcy

Pete.

Proszę nie post w tekście wypowiedzi.

Jest to bardzo denerwujące i umniejsza tego, czego staramy się w poprzek. Problemy takie jak jednej masz może zejść do najdrobniejszego szczegółu. Wpisanie w sposób you're wpisując szczegółowo, że może trudniej zobaczyć.

Jest to kolejny post's that I've edited. Nie jestem tutaj, aby edytować posta do słów i zdań można odczytać.

Znajdziecie niektórzy ludzie nie będą nawet odpowiadać na pytania wpisanego w tekst wypowiedzi. Oznacza to, potencjalnie, you're tracąc na kilka rad.

Więc oddech i przyjąć, kiedy pisać.

Dzięki.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.