![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm sorry, jeśli ten znajduje się w niewłaściwym miejscu na tym forum
![]() Byłem w środku dokonywania odzyskiwania dysku i jak większość z Was wie kiedy wyprodukowania jednej musisz skopiować pliki do dysków twardych następnie na dyskietce lub płycie CD (i nie uważam, że można umieścić wiele danych na dyskietce Jestem prawie pewny to hehe) W każdym razie, w połowie kopiowania moich plików wiadomość pojawiła się powiedzenie nie wystarczy miejsca na dysków twardych ... nie powiedz mi, ile miejsca i musiałby 3 godziny Czekałam ..Moje pytanie brzmi: Czy mogę dokonać pełnego odzyskania dysku w inny sposób? Bez uzyskanie innego dysków twardych jak chcę nagrać to na CD, jak również jeśli mogę mogłaby Pani post krok po kroku jak I've just przełączony ponownie z vista dzięki. My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pete. Proszę nie post w tekście wypowiedzi. Jest to bardzo denerwujące i umniejsza tego, czego staramy się w poprzek. Problemy takie jak jednej masz może zejść do najdrobniejszego szczegółu. Wpisanie w sposób you're wpisując szczegółowo, że może trudniej zobaczyć. Jest to kolejny post's that I've edited. Nie jestem tutaj, aby edytować posta do słów i zdań można odczytać. Znajdziecie niektórzy ludzie nie będą nawet odpowiadać na pytania wpisanego w tekst wypowiedzi. Oznacza to, potencjalnie, you're tracąc na kilka rad. Więc oddech i przyjąć, kiedy pisać. Dzięki.