mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

XP Pro RECUPERAREA Disk-a face?

Reply

Thread Tools
Old 24 decembrie 2007, 13:39
Grupul de donator

Default XP Pro RECUPERAREA Disk-a face?

Îmi pare rău dacă acest lucru este în locul nepotrivit pe acest forum

am fost în mijlocul de a face un disc de recuperare si ca majoritatea dintre voi ştiţi atunci când se face o va trebui să copiaţi fişiere pe hard disc-ul tău, atunci pe o dischetă sau un CD (i, nu credeţi că aţi putea pune ca datele de mult pe un floppySunt aproape sigur de asta hehe) Oricum, la jumătatea drumului prin copierea fişierele mele a venit un mesaj saying spaţiul nu suficient pe hard disc-ul ... nu-mi spui cum i de mult spaţiu ar avea nevoie de 3 oră am aşteptat ..

Întrebarea mea este de a putea i a face un disc complet de recuperare-un alt mod? Fara a obtine un alt hard disc-ul ca i nevoie să-l ardă la CD, de asemenea în cazul în care i a putea a putut tu, te rog post pas cu pas cum l-am trecut am intors de la mulţumiri Vista.

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 24 decembrie 2007, 16:20
Grupul de donator

Default XP Pro RECUPERAREA Disk-a face?

Pete.

Te rog nu post în text vorbească.

Este extrem de enervant şi îndepărtează de la ceea ce aţi încercat să-peste. Probleme cum ar fi o aveţi poate veni până la cel mai mic detaliu. Tastarea în modul pe care îl tastaţi pot face acest detaliu mai greu pentru a vedea.

Este un alt post-ului pe care le-am editat. Nu sunt aici pentru a edita postul lui în cuvinte şi fraze de oameni pot citi.

Veţi găsi unele persoane nici măcar nu vor răspunde la întrebări în text tastat-vorbesc. Aceasta înseamnă, potenţial, esti pierde pe un sfat.

Deci, respiraţie şi ia timpul tau atunci când tastaţi.

Mulţumesc.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.