menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

XP pre NÁVRATU DISK-tvorby?

Reply

Thread Tools
Old 24.prosince 2007, 13:39
Darcu Skupina

Default XP pre NÁVRATU DISK-tvorby?

Omlouvám se, ak je to na zlom mieste, na tomto fóre

Bol som uprostred vykonanie obnovy disk a ako väčšina z vás vedieť, kedy výrobu jednej ste kopírovať súbory na váš pevný disk pak na disketu alebo CD (I didn't think môžeš dať najviac dát na disketusom takmer istý, že hehe) Mimochodom, v polovici kopírovanie súborov môj vzkaz prišiel povedať nie je dostatok miesta na disku ... nepovedali mi, koľko miesta budem musieť 3 hodiny som čakal ..

Moja otázka je môžem urobiť kompletnú obnovu disku iným spôsobom? Bez získania ďalší pevný disk, ak chcem vypal ho na CD, rovnako jestli můžu mohli by ste mi prosím post krok po kroku, ako som sa práve vrátil z komutovaným priehľad vďaka.

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 24.prosince 2007, 16:20
Darcu Skupina

Default XP pre NÁVRATU DISK-tvorby?

Pete.

Prosím nie sú miesto v texte hovorí.

Je to veľmi nepríjemný a znižuje to, čo sa snažíte přejet. Problémy, ako je ten, že ste s môžu prísť do najmenších podrobností. Zadaním spôsobom si môžete urobiť napísaním že detail horšie vidieť.

Je to ďalší z vašich post to, že som editoval. Nejsem tu pre upravenie post to do slova a vety môžu ľudia čítať.

Nájdete tu veľa ľudí nebude ani reagovať na otázky zadané v textovom-hovoriť. To znamená, že potenciálne ste stratí na niekoľko rád.

Takže dychu a vezmite si čas, kedy písať.

Vďaka.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
I Need zotavenie diskety pre IBM Thinkpad A31 caselles206 Notebooky, Mobily a PDA 1 15. apríla 2009 11:44
Wanted: Philips Freevents x51 zotavenie Disk chrismass1 Operačné systémy Windows 4 4. mája 2008 08:01
Běžel využitie disku a teraz okien zvyknutý začať emmajw4 Operačné systémy Windows 3 16. február 2008 13:02
Vymáhanie disk otázku, operačný systém, alebo nie! tjpearson Operačné systémy Windows 2 15. novembra 2007 08:08
Automatizované systémy Windows využitie disku potnoodle Operačné systémy Windows 3 27. júl 2007 11:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.