![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, ak je to na zlom mieste, na tomto fóre
![]() Bol som uprostred vykonanie obnovy disk a ako väčšina z vás vedieť, kedy výrobu jednej ste kopírovať súbory na váš pevný disk pak na disketu alebo CD (I didn't think môžeš dať najviac dát na disketu som takmer istý, že hehe) Mimochodom, v polovici kopírovanie súborov môj vzkaz prišiel povedať nie je dostatok miesta na disku ... nepovedali mi, koľko miesta budem musieť 3 hodiny som čakal ..Moja otázka je môžem urobiť kompletnú obnovu disku iným spôsobom? Bez získania ďalší pevný disk, ak chcem vypal ho na CD, rovnako jestli můžu mohli by ste mi prosím post krok po kroku, ako som sa práve vrátil z komutovaným priehľad vďaka. Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pete. Prosím nie sú miesto v texte hovorí. Je to veľmi nepríjemný a znižuje to, čo sa snažíte přejet. Problémy, ako je ten, že ste s môžu prísť do najmenších podrobností. Zadaním spôsobom si môžete urobiť napísaním že detail horšie vidieť. Je to ďalší z vašich post to, že som editoval. Nejsem tu pre upravenie post to do slova a vety môžu ľudia čítať. Nájdete tu veľa ľudí nebude ani reagovať na otázky zadané v textovom-hovoriť. To znamená, že potenciálne ste stratí na niekoľko rád. Takže dychu a vezmite si čas, kedy písať. Vďaka.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Need zotavenie diskety pre IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 15. apríla 2009 11:44 |
| Wanted: Philips Freevents x51 zotavenie Disk | chrismass1 | Operačné systémy Windows | 4 | 4. mája 2008 08:01 |
| Běžel využitie disku a teraz okien zvyknutý začať | emmajw4 | Operačné systémy Windows | 3 | 16. február 2008 13:02 |
| Vymáhanie disk otázku, operačný systém, alebo nie! | tjpearson | Operačné systémy Windows | 2 | 15. novembra 2007 08:08 |
| Automatizované systémy Windows využitie disku | potnoodle | Operačné systémy Windows | 3 | 27. júl 2007 11:09 |
| Thread Tools | |
| |