![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао ми је ако је то у погрешном месту на овај форум
![]() био сам у средини упућивања рецоверы диск и као већина вас зна приликом једне морате да копирате датотеке на твој харддриве затим на дискети или ЦД-у (и не мислим да сте могли ставити пуно података на дискету скоро сам сигуран у то хехе) Иначе, на пола пута до копирања датотека моје поруке изађе говорећи није довољно простора на харддриве ... није ми рећи колико простора ми треба 3 сата сам чекала ..Моје питање је могу ли направити потпуни опоравак диска други начин? Без узимајући као други харддриве желим изгорети то за ЦД и ако ја могу могао те угодити фаст, корак по корак, као што сам ја само пребацио из видик хвала. Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пете. Молим не пост у тексту говори. То је изузетно досадних и детрацтс од оно што покушавате пренети. Проблеми као што је она коју си што може доћи до најмањег детаља. Куцање на начин си можете направити уписивањем детаљ да је теже видети. То је још један од ваших пост који је сам уредио. Нисам овде да бисте изменили пост је у речи и реченица, људи могу читати. Ћете пронаћи неке особе неће чак и одговорити на питања у текстуалном куцаног говорити. То значи, потенцијално, коју губимо на неке савете. Дакле, дах и узмите време када куцате. Хвала.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требам Рецоверы Диск за ИБМ ТхинкПад А31 | цаселлес206 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 15 април 2009 11:44 |
| Уантед: Пхилипс Фреевентс кс51 Рецоверы Диск | цхрисмасс1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 4 мај 2008 08:01 |
| Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт | еммају4 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 фебруар 2008 13:02 |
| Рецоверы диск питање, оперативном систему или не! | тјпеарсон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 15 новембар 2007 08:08 |
| Аутоматизоване системе Уиндоус рецоверы диск | потноодле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 27. јула 2007 11:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |