менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

XP Pro Recovery Disk рішень?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 грудня 2007, 13:39
Донор групи

Default XP Pro Recovery Disk рішень?

Я жалкую, якщо це не в тому місці на цьому форумі

Я був у середині зробити відновлення диска і, як більшість із вас знає, при прийнятті однією вам необхідно скопіювати файли на жорсткий диск, щоб потім з дискети або компакт-диск (я не думаю, можна поставити таку велику кількість даних на дискетахя майже впевнений в цьому хи-хи) У всякому разі, на півдорозі шляхом копіювання моїх файлів повідомлення підійшов кажучи, не вистачає місця на жорсткому диску ... мені нічого не сказали, скільки я просторі буде потрібно 3 години я чекала ..

Моє питання я можу зробити повне відновлення диска по-іншому? Без отримання інший жорсткий диск, як я хочу записати його на CD, а також якщо я не могли б ви пост і крок за кроком, як я щойно перейшов назад з Vista спасибо.

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 24 грудня 2007, 16:20
Донор групи

Default XP Pro Recovery Disk рішень?

Піт.

Будь ласка НЕ Опублікувати в тексті говорити.

Це дуже дратує і відволікає від того, що ви намагаєтеся донести. Такі проблеми, як один у вас може прийти до найдрібніших деталей. Введення в порядку, ви можете вводити ці деталі погіршиться.

Це ще один Вашого повідомлення про те, що я ред. Я тут не для редагування повідомлення зі словами і пропозиціями люди вміють читати.

Ви знайдете деякі люди навіть не буду відповідати на питання набрані в текстовому говорити. Це означає, можливо, ви втрачаєте з деяких порад.

Таким чином, подих і прийняти ваш час при введенні.

Спасибо.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мені потрібен диск відновлення для IBM Thinkpad А31 caselles206 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 15 квітня 2009 11:44
WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Операційні системи Windows 4 4 травня 2008 08:01
Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала emmajw4 Операційні системи Windows 3 16 лютого 2008 13:02
Питання відновлення диска, операційної системи чи ні! tjpearson Операційні системи Windows 2 15 листопада 2007 08:08
Windows автоматизованої системи відшкодування диск potnoodle Операційні системи Windows 3 27 липня 2007 11:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.