![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я жалкую, якщо це не в тому місці на цьому форумі
![]() Я був у середині зробити відновлення диска і, як більшість із вас знає, при прийнятті однією вам необхідно скопіювати файли на жорсткий диск, щоб потім з дискети або компакт-диск (я не думаю, можна поставити таку велику кількість даних на дискетах я майже впевнений в цьому хи-хи) У всякому разі, на півдорозі шляхом копіювання моїх файлів повідомлення підійшов кажучи, не вистачає місця на жорсткому диску ... мені нічого не сказали, скільки я просторі буде потрібно 3 години я чекала ..Моє питання я можу зробити повне відновлення диска по-іншому? Без отримання інший жорсткий диск, як я хочу записати його на CD, а також якщо я не могли б ви пост і крок за кроком, як я щойно перейшов назад з Vista спасибо. Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Піт. Будь ласка НЕ Опублікувати в тексті говорити. Це дуже дратує і відволікає від того, що ви намагаєтеся донести. Такі проблеми, як один у вас може прийти до найдрібніших деталей. Введення в порядку, ви можете вводити ці деталі погіршиться. Це ще один Вашого повідомлення про те, що я ред. Я тут не для редагування повідомлення зі словами і пропозиціями люди вміють читати. Ви знайдете деякі люди навіть не буду відповідати на питання набрані в текстовому говорити. Це означає, можливо, ви втрачаєте з деяких порад. Таким чином, подих і прийняти ваш час при введенні. Спасибо.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібен диск відновлення для IBM Thinkpad А31 | caselles206 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 15 квітня 2009 11:44 |
| WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | Операційні системи Windows | 4 | 4 травня 2008 08:01 |
| Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала | emmajw4 | Операційні системи Windows | 3 | 16 лютого 2008 13:02 |
| Питання відновлення диска, операційної системи чи ні! | tjpearson | Операційні системи Windows | 2 | 15 листопада 2007 08:08 |
| Windows автоматизованої системи відшкодування диск | potnoodle | Операційні системи Windows | 3 | 27 липня 2007 11:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |