Computer Juice  

Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אוקטובר 2007, 06:46
קבוצת חברות חדשות

toddy89 is on a distinguished road
Default XP הבעיה, אין קיצורי דרך העבודה שולחן העבודה תפריט התחל, כולל לוח הבקרה!

היי לכולם

Im desperatley מנסה לעזור לחבר שלי לתקן את המחשב (Packard הפעמון, ריצה winXP Home)

הבעיה הכי גדולה היא, כי אין קיצורי דרך של התוכנית על שולחן העבודה הם עובדים, ו niether בכל תוכנית על התפריטים. התוכנית היחידה שפועלת מתפריט התחל הוא Office Outlook. סל המיחזור, המחשב שלי ואת כל התיקיות פתוח בסדר, אבל את רוב תוכנו הרגל. כאשר לחץ לחיצה כפולה על אחד שלך הנחיה "למצוא תוכנית דרך האינטרנט."

אישית, אני מעוניין לקבל את המחשבה הרגילים הבקשה לפתוח קישורים & isn't תוכניות עבודה, אך העובדה כי חלק (כלומר, ה-Outlook) sorta busts זה הרעיון. מישהו יודע מה להציע?

חולה להיות פה הרבה זמן לענות על כל שאלה וכל עזרה הוא מוערך מאוד!

תודה, צ 'ארלי
Reply With Quote
Old 25 אוקטובר 2007, 09:00
evilfantasy's Avatar
מנהל קבוצת

evilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to evilfantasy
Default XP הבעיה, אין קיצורי דרך העבודה שולחן העבודה תפריט התחל, כולל לוח הבקרה!

נסה להשתמש DjLizards Dial-a-fix

סמן את כל תיבות ולהתחיל את זה. זה לא יכאב כלום.

Reply With Quote
Old 25 אוקטובר 2007, 13:53
קבוצת חברות חדשות

toddy89 is on a distinguished road

תודה רבה על התשובה שלך, הצליחו להשיג כמה דברים מ dougknox.com אשר נראה שיהיה מיון זה עבר האצבעות * *!

אני חושב כי בכל זאת להוריד חולה פשוט לשימוש עתידי, נראה כאילו זה כנראה עושה את אותם דברים כמו כל נפרדים Knox עשה דברים כל כך hsould לזה לקרות שוב חולה להיות מוכנים לזה .

שוב תודה, צ 'ארלי
Reply With Quote
Reply

שרשרת כלים

כללי פרסום
אתה אולי לא לפרסם הודעות חדשות
אתה אולי לא לפרסם תגובות
אתה אולי לא העברת קבצים מצורפים
אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך

קוד vB הוא על
סמיילים הם על
[IMG] הקוד הוא על
קוד HTML כבוי
Trackbacks הם על
Pingbacks הם על
Refbacks הם כבוי

כל הזמנים הם GMT -7. השעה עכשיו היא 14:34.