mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

XP Problema ne klavišai darbo per darbastalio ir meniu Pradėti, įskaitant valdymo skydelyje!

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 25, 2007, 06:46
Naujas Narys

Hi all,

Im bando desperatley padėti savo draugui nustato jo kompiuteris (Packard Bell, eksploatavimo WinXP Home)

Didžiausia problema yra ta, kad nė viena programa santrumpų darbalaukio dirba, ir niether yra bet programos meniu. Tik programa, kuri dirba nuo meniu Pradėti Office Outlook. Recycle Bin, Mano kompiuteris ir aplankai visus atidarytus baudą, tačiau dauguma turinio įprotis. Kai dukart spustelėję ant vieno iš jūsų paprašys "Rasti programą internetu."

Asmeniškai aš jau maniau įprasta prašymą atidaryti nuorodas ir programas forget darbo, bet faktas, kad kai kurios (pvz., Outlook) sorta biustai šią idėją. Ar kas nors žino, ką pasiūlyti?

blogai maždaug čia, o atsakyti į visus klausimus ir Any help is greatly appreciated!

Thanks, Charlie
Old Spalis 25, 2007, 09:00
Moderatorius Grupė

Veik DjLizards Ryšys-fix

Pažymėkite visus langelius ir paleisti jį. It won't hurt anything.

Old Spalis 25, 2007, 13:53
Naujas Narys

Thanks so much for your reply, sugebėjo gauti keletą dalykų iš dougknox.com kuris atrodo surūšiuoti jis kirto pirštus * *!

Manau, kad blogai parsisiųsti vistiek tik ateityje, atrodo, jis tikriausiai nepalaiko tų pačių dalykų kaip ir visi atskiri Knox ką padarė mane hsould tai nutiko vėl blogai pasirengę už tai .

Thanks again, Charlie
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.