![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi all, Im mēģinot desperatley palīdzēt mans draugs noteikt sava datora (Packard Bell, ekspluatācijas WinXP mājas) Lielākā problēma ir tā, ka neviena programma īsceļus uz darbvirsmas, strādā, un niether ir jebkurš programmas izvēlnes. Vienīgā programma, kas darbojas no sākuma izvēlne ir Office Outlook. Recycle Bin, Mans dators un mapes visas atvērtās naudas sodu, bet lielākā daļa satura paradis. Kad jūs divreiz uzklikšķiniet uz vienu jūsu piedāvāts "Atrast programmu caur web." Personīgi man ir doma parasto piemērošanu atvērt saites un programmas isn't strādā, bet tas, ka daži (piemēram, Outlook) sorta busts šo ideju. Vai kāds zina ko ieteikt? slikti būt šeit tuvumā, bet, lai atbildētu uz visiem jautājumiem un jebkuru palīdzību, ir ļoti appreciated! Thanks, Charlie |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Thanks so much savu atbildi, izdevās iegūt dažas lietas, no dougknox.com kas šķiet, ir sakārtots tā * šķērsoja pirkstiem *! Es domāju, slikta lejupielādēt, ka jebkurā gadījumā tikai izmantošanai nākotnē, šķiet, piemēram, tas, iespējams, nav pašas lietas kā visi atsevišķi Knox lietas darīja, lai hsould tas neatkārtotos slikti gatava to .Thanks again, Charlie |