менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

XP Проблема, не буде працювати через ярлики робочого столу і меню "Пуск", включаючи панель управління!

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 жовтня 2007, 06:46
Нові члени групи

Default XP Проблема, не буде працювати через ярлики робочого столу і меню "Пуск", включаючи панель управління!

Привіт всім,

Їм намагаються desperatley, щоб допомогти моєму другові виправити свій комп'ютер (Packard Bell, працює WinXP Home)

Найбільшою проблемою є те, що жодна з програм на робочому столі ярлики працюють, а які-небудь niether в меню програми. Єдина програма, яка працює з самого початку меню Office Outlook. Кошики, Мій комп'ютер і папки відкриті всі нормально, але більшість з звичай змісту. Якщо ви двічі клацніть на одній вашій запит "знайти програму, за допомогою Інтернету".

Особисто я б міг подумати, що звичайні додатки до відкривати посилання & програмах хіба працює, але той факт, що деякі (наприклад, Outlook) сорти бюсти цю ідею. Хтось знає, що пропонуєте?

Ill Be Around Here деякий час, щоб відповісти на будь-які питання і будь-яка допомога дуже оцінили!

Спасибі, Чарлі
Old 25 жовтня 2007, 09:00
Модератор групи

Default XP Проблема, не буде працювати через ярлики робочого столу і меню "Пуск", включаючи панель управління!

Спробуйте запустити DjLizards Dial-A-Fix

Перевірити всі вікна і запустіть його. Це не зашкодить нічого.

Old 25 жовтня 2007, 13:53
Нові члени групи

Большое спасибо за Вашу відповідь, вдалося отримати дещо з dougknox.com які, як видається, впорядковано він перетнув пальців * *!

Я думаю, що жорстоке завантажити все одно тільки для використання в майбутньому, здається, він, ймовірно, робить те ж саме, як і всі окремі Нокс що зробив собі hsould це трапиться знову жорстоке бути готовий до цього .

Ще раз спасибі, Чарлі
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.