![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Їм намагаються desperatley, щоб допомогти моєму другові виправити свій комп'ютер (Packard Bell, працює WinXP Home) Найбільшою проблемою є те, що жодна з програм на робочому столі ярлики працюють, а які-небудь niether в меню програми. Єдина програма, яка працює з самого початку меню Office Outlook. Кошики, Мій комп'ютер і папки відкриті всі нормально, але більшість з звичай змісту. Якщо ви двічі клацніть на одній вашій запит "знайти програму, за допомогою Інтернету". Особисто я б міг подумати, що звичайні додатки до відкривати посилання & програмах хіба працює, але той факт, що деякі (наприклад, Outlook) сорти бюсти цю ідею. Хтось знає, що пропонуєте? Ill Be Around Here деякий час, щоб відповісти на будь-які питання і будь-яка допомога дуже оцінили! Спасибі, Чарлі |
|
| |||
| |||
| Спробуйте запустити DjLizards Dial-A-Fix Перевірити всі вікна і запустіть його. Це не зашкодить нічого. |
|
| |||
| |||
| Большое спасибо за Вашу відповідь, вдалося отримати дещо з dougknox.com які, як видається, впорядковано він перетнув пальців * *! Я думаю, що жорстоке завантажити все одно тільки для використання в майбутньому, здається, він, ймовірно, робить те ж саме, як і всі окремі Нокс що зробив собі hsould це трапиться знову жорстоке бути готовий до цього .Ще раз спасибі, Чарлі |