![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вчера, когато се товарят моя компютър при стартиране го взеха като 5 минути да се зареди в Welcome екрана, след това друга 5 минути да се зареди и задачите на проекта и иконата на менюто. Само ми тапет показва във втората фаза. Може това да е вирус? Тичах 2 вирусът сканира днес и нищо не се появи ... Аз изчиства някои неща, които съм DONT нужда в Add / Remove Programs и аз се завтече ccleaner .... и аз направих нещо diskdefrag .. Някакви идеи? Той никога не е било така преди вчера ... K Благодаря предварително ^ __ ^ Надявам се, че това, публикувани в правилната четири метра ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте с System Restore
| |||
| |||
| Ами сега, съжалявам за това, че не публикувате рано. Тя работи. Благодарение ^ __ ^ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно стартиране зареждане на страницата | RB211 | Общи Софтуер Чат | 1 | 17-ти ноември 2009 година 08:11 |
| Бавно стартиране на Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows операционни системи | 12 | 20 март 2009 12:25 |
| Re: XP Startup много бавно сега | sungod000 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 27 Feb 2008 10:17 |
| XP Startup много бавно сега | sungod000 | Windows операционни системи | 5 | 23rd Feb 2008 15:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |