![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Včera, když jsem naložen mého PC při spuštění trvalo stejně jako 5 minut, aby nahrál na úvodní obrazovce, pak dalších 5 minut, aby nahrál panelu a start menu a ikon. Jen můj WallPaper ukazuje na druhou fázi. Mohl by to být virem? I běželi 2 viru testuje dnes a nic neukázal ... I vyjasněny některé věci, které já dont potřebovat v Přidat / Odebrat programy a jsem ccleaner .... a já jsem se diskdefrag věc .. Any ideas? Bylo to nikdy takhle před pár dny ... K Thanks in advance ^ __ ^ Doufám, že tato posta v pravém čtyři metry ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste Obnovení systému
| |||
| |||
| Chybička se vloudila, sorry za to vysílání dříve. Fungovalo to. Díky ^ __ ^ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomalé spouštění Page Loading | RB211 | Obecné Software Chat | 1 | 17.listopadu 2009 08:11 |
| Pomalé spuštění na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 12 | 20. březen 2009 12:25 |
| Re: XP spuštění je velmi pomalá nyní | sungod000 | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 27. únor 2008 10:17 |
| XP Spuštění je velmi pomalá nyní | sungod000 | Operační systémy Windows | 5 | 23. února 2008 15:54 |
| Thread Nástroje | |
| |