![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jučer kad sam učita na pokretanje moj PC to uzeo kao 5 minuta to učitavanje na zaslonu dobrodošlice, a zatim još jednu 5 minuta da bi se učitao programskoj traci i početi ikona i menija. Samo moj wallpaper pokazuje u drugoj fazi. Ovo bi mogao biti virus? I ran 2 virus skenira danas pojavio i ništa ... I riješen neke stvari da ja dont morati na Dodaj / Ukloni programe i išla sam ccleaner .... i ja sam diskdefrag je stvar .. Bilo koji ideja? On nikada nije bio kao ovaj prije nego jučer ... Thanks in advance K ^ __ ^ Nadam se da sam posted to u pravo fourm ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isprobajte System Restore
| |||
| |||
| Ups, žao ne posting ranije. To je radio. Hvala ^ __ ^ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trom početak Stranica se učitava | RB211 | Općenito Software Chat | 1 | 17 studeni 2009 08:11 |
| Sporo o pokretanju sustava Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 12 | 20. ožujak 2009 12:25 |
| Re: XP Startup je sada vrlo sporo | sungod000 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 27. veljača 2008 10:17 |
| XP Startup je sada vrlo sporo | sungod000 | Windows Operating Systems | 5 | 23. veljača 2008 15:54 |
| Thread Tools | |
| |