![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Včera, keď som naložený môjho PC pri spustení trvalo rovnako ako 5 minút, aby nahral na úvodnej obrazovke, potom ďalších 5 minút, aby nahral paneli a start menu a ikon. Len môj WallPaper ukazuje na druhú fázu. Mohol by to byť vírusom? I běžela 2 vírusu testuje dnes a nič neukázal ... I vyjasniť niektoré veci, ktoré já dont potrebovať v Pridať / Odobrať programy a som ccleaner .... a já jsem se diskdefrag vec .. Any ideas? Bolo to nikdy takhle pred pár dňami ... K Thanks in advance ^ __ ^ Dúfam, že táto posta v pravom štyri metre ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste Obnovovanie systému
| |||
| |||
| Chybička se vloudila, sorry za to vysielania skôr. Fungovalo to. Vďaka ^ __ ^ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomalé spúšťanie Page Loading | RB211 | Všeobecné Software Chat | 1 | 17.listopadu 2009 08:11 |
| Pomalé spustení na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 12 | 20. marec 2009 12:25 |
| Re: XP spustení je veľmi pomalá teraz | sungod000 | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 27. február 2008 10:17 |
| XP Spustenie je veľmi pomalá teraz | sungod000 | Operačné systémy Windows | 5 | 23. februára 2008 15:54 |
| Thread Tools | |
| |