![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вчора, коли я завантажив мій ПК при запуску вона прийняла як 5 хвилин для завантаження на екрані привітання, а потім ще 5 хвилин для завантаження на панелі завдань і запустіть значок і меню. Тільки шпалери моїх шоу, на другому етапі. Чи може це бути вірус? Я побіг 2 вірус сканує і сьогодні нічого не показав наверх ... Я взяв деякі речі, які я Dont потреба в Add / Remove Programs, і я побіг CCleaner .... і я diskdefrag річ .. Будь-які ідеї? Він ніколи не був так до вчорашнього дня ... До Спасибо заранее ^ __ ^ Я сподіваюся, що ця Опублікований в праві Fourm ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте використовувати "Відновлення системи"
| |||
| |||
| Ой, вибачте, не для проводки раніше. Він працював. Спасибі ^ __ ^ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька завантаження завантаження сторінок | RB211 | General Software чат | 1 | 17 листопада 2009 08:11 |
| Низька завантаження на Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 12 | 20 березня 2009 12:25 |
| Re: XP автозавантаження, є дуже повільним зараз | sungod000 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 27 лютого 2008 10:17 |
| XP автозавантаження, є дуже повільним зараз | sungod000 | Операційні системи Windows | 5 | 23 лютого 2008 15:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |