menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Xp tak pomalé

Reply

Thread Nástroje
Old 23 leden 2009, 03:22
Dárce Skupina

Default Xp tak pomalé

Po změnách po xp sp3 můj 3 GB ram xp je někdy velmi pomalé a výši krát internet exployer je blízko, je mimo vtip.

Všiml jsem si, že tato okna hledání programu, který se zdá být to, že byly instalovány v poslední aktualizace je připravena k poslední je to samo o zahájení podnikání.

Mám nainstalované jen můj nový McAfee a adware a spuštění testuje, ale nic neobvyklého.

Má někdo jiný všiml, že jít pomalu po nejnovější aktualizace, nebo je to jen moje PC?
Old 23 leden 2009, 03:45
Administrátor Skupina

Default Xp tak pomalé

Může být malware, McAfee, není velký.

Má proběhnout tato.

http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

http://www.computer-juice.com/forums...-malware-9243/

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 leden 2009, 10:52
Člen Skupina

Default Xp tak pomalé

Získejte Deffragler, Defrag systému.
To bude
Old 23 leden 2009, 17:35
Dárce Skupina

Default Xp tak pomalé

Musím běžet .. zadejte msconfig kliknutím na záložku (startu) un zatrhnout nic nechcete startu na přihlášení. Toto opatření přispěje k plnění drematacly pokud existuje spousta programů, zakládání a jsou prostě nejsou potřeba.

a pokud jste pokročilý uživatel, nebo věří, můžete kliknout na záložku (služby) za avridge uživatel nebude využívat většinu v této kartě za tímto tern jim dělá wil vám nejvíce porformance improvment

můžete rearch každého (služby) na google a přečtěte si, jaké jsou, a rozhodnout, zda ji budete potřebovat.

To je první věc, i doo na čerstvé instalaci nových i vidět nemá smysl programy / služby, které běží nástupu do porformance a vůbec ne s využitím jejich

také vyzkoušet sílu hračky (Vylepšení UI) pro vaše xp pro jemné vyladění věci .. (zdarma ke stažení na webových stránkách společnosti Microsoft)
http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx

Nainstaloval jsem na sp3 a všem bylo ok pro mě :-) zdálo xp bylo abit rychleji se mi

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 28 leden 2009, 15:17
Dárce Skupina

Default Xp tak pomalé

Děkujeme za vaši pomoc, chlap to bylo velmi užitečné.

Neexistovala Malware Dave ale můj disk potřebné defragglising a myslím, že ostatní problémy nadměrné program spustit tak i defraggled disku a obrátili asi 6 programů, z nichž až na začátku werent potřebné včetně oken hledat ........ .. co se zdají být lepší a trochu rychlejší nyní.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnost 1 25.srpna 2009 10:40
DVD-RW je pomalý. Razer Drives & Removable Media 1 7. prosince 2008 16:04
Pomalý Muay Sítě, Modemy & VoIP 26 30. ledna 2008 14:24
Pomalá LAN Úvod - Proč se daří pomalu? sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnost 14 21. července 2007 08:31
Je to všechno trochu pomalý ... jelboy Graphics Cards & Monitory 4 12. července 2007 05:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.