![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Po změnách po xp sp3 můj 3 GB ram xp je někdy velmi pomalé a výši krát internet exployer je blízko, je mimo vtip. Všiml jsem si, že tato okna hledání programu, který se zdá být to, že byly instalovány v poslední aktualizace je připravena k poslední je to samo o zahájení podnikání. Mám nainstalované jen můj nový McAfee a adware a spuštění testuje, ale nic neobvyklého. Má někdo jiný všiml, že jít pomalu po nejnovější aktualizace, nebo je to jen moje PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Může být malware, McAfee, není velký.
| |||
| |||
| Získejte Deffragler, Defrag systému. To bude |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím běžet .. zadejte msconfig kliknutím na záložku (startu) un zatrhnout nic nechcete startu na přihlášení. Toto opatření přispěje k plnění drematacly pokud existuje spousta programů, zakládání a jsou prostě nejsou potřeba. a pokud jste pokročilý uživatel, nebo věří, můžete kliknout na záložku (služby) za avridge uživatel nebude využívat většinu v této kartě za tímto tern jim dělá wil vám nejvíce porformance improvment můžete rearch každého (služby) na google a přečtěte si, jaké jsou, a rozhodnout, zda ji budete potřebovat. To je první věc, i doo na čerstvé instalaci nových i vidět nemá smysl programy / služby, které běží nástupu do porformance a vůbec ne s využitím jejich ![]() také vyzkoušet sílu hračky (Vylepšení UI) pro vaše xp pro jemné vyladění věci .. (zdarma ke stažení na webových stránkách společnosti Microsoft) http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx Nainstaloval jsem na sp3 a všem bylo ok pro mě :-) zdálo xp bylo abit rychleji se mi
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši pomoc, chlap to bylo velmi užitečné. Neexistovala Malware Dave ale můj disk potřebné defragglising a myslím, že ostatní problémy nadměrné program spustit tak i defraggled disku a obrátili asi 6 programů, z nichž až na začátku werent potřebné včetně oken hledat ........ .. co se zdají být lepší a trochu rychlejší nyní. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| DVD-RW je pomalý. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7. prosince 2008 16:04 |
| Pomalý | Muay | Sítě, Modemy & VoIP | 26 | 30. ledna 2008 14:24 |
| Pomalá LAN Úvod - Proč se daří pomalu? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 21. července 2007 08:31 |
| Je to všechno trochu pomalý ... | jelboy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. července 2007 05:13 |
| Thread Nástroje | |
| |