![]() |
|
| |||
| |||
| Μετά από ενημερώσεις μετά XP SP3 μου 3GB RAM xp μερικές φορές είναι πολύ αργή και το ποσό των φορές exployer έχει internet για να κλείσει είναι πέρα από ένα αστείο. Έχω παρατηρήσει ότι αυτό το πρόγραμμα αναζήτησης παράθυρα που φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στην τελευταία ενημέρωση είναι η τελευταία να είναι έτοιμη για αυτό ξεκινήσει. Μόλις εγκατασταθεί νέα μου McAfee και adware και τρέχει σαρώνει αλλά τίποτα δεν ασυνήθιστο. Έχει κανείς άλλος παρατηρήσει το πάω αργά μετά τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις ή είναι απλώς τον υπολογιστή μου; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να είναι τα κακόβουλα προγράμματα, McAfee δεν είναι μεγάλη.
| |||
| |||
| Λάβετε Deffragler, Defrag το σύστημα. Αυτό θα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να τρέχει .. τύπου στο msconfig κλικ στη καρτέλα (εκκίνηση) un σημειώστε κάτι που δεν θέλετε να εκκίνησης για τη σύνδεση. αυτό θα βοηθήσει τις επιδόσεις drematacly εάν υπάρχουν φορτία των προγραμμάτων εκκίνησης και απλά δεν χρειάζεται. και αν είστε έμπειρος χρήστης ή σίγουροι μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα (υπηρεσιών) για το χρήστη avridge δεν θα χρησιμοποιούν πλέον στην ίδια καρτέλα HENCE γλαρονάκι τους αποκόψουν Wil να γίνει αυτό θα σας δώσει την πιο porformance improvment μπορείτε να rearch κάθε (service) στο Google και να διαβάσετε το τι είναι και θα αποφασίσει αν χρειάζονται. αυτό είναι το πρώτο πράγμα που doo σε μια νέα νέα εγκατάσταση δεν βλέπω κανένα σημείο σε προγράμματα / υπηρεσίες λειτουργίας ανάληψη porformance και ότι ποτέ δεν τις χρησιμοποιούν ![]() επίσης να δοκιμάσετε τα παιχνίδια εξουσίας (τσιμπιά UI) για σας XP να συντονίσουμε τα πράγματα .. (δωρεάν λήψη από τη Microsoft ιστοσελίδα) http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx i εγκαταστήσει το SP3 και όλα ήταν εντάξει για μένα :-) φαινόταν xp abit ήταν ταχύτερη σε μένα
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας τύπος του ήταν πολύ χρήσιμη. Δεν ήταν Malware Dave αλλά μου δίσκο που απαιτείται defragglising και νομίζω τα άλλα προβλήματα ήταν υπερβολικό πρόγραμμα ξεκινήσει έτσι defraggled του δίσκου και την μετέτρεψε περίπου 6 προγραμμάτων για την εκκίνηση από το οποίο απαιτείται werent συμπεριλαμβανομένων παράθυρα αναζήτηση ........ .. τα πράγματα φαίνονται κάπως καλύτερα και πιο γρήγορα τώρα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. | bryan123 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Αυγούστου 2009 10:40 |
| DVD-RW είναι αργή. | Razer | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 7 Δεκ 2008 16:04 |
| Αργός | muay | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 26 | 30 Ιαν 2008 14:24 |
| Αργή Αρχική LAN - Γιατί είναι αργή εξέλιξη; | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 21 Ιουλ 2007 08:31 |
| Είναι όλα λίγο αργός ... | jelboy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 12 Ιουλ 2007 05:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |