![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nakon nadogradnje nakon XP SP3 moj 3gb ram xp je ponekad vrlo sporo i iznos od vrijeme Internet exployer je blizak je van šala. Ja sam primjetio da je ovaj program koji traži prozori čini se da su instalirani u zadnja nadopuna je posljednja na gotovs to samo na start up. Imam instaliran samo moj novi McAfee i adware i pokrenuti skenira ali ništa neobična. Je li netko drugi primijetili usporiti nakon najnovijih ažuriranja ili je to samo moj pc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Može biti zlonamjernih programa, McAfee nije velika.
| |||
| |||
| Get Deffragler, prevariti sustav. To će |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moramo pokrenuti .. ukucajte msconfig kliknite na tab (pokretanju) Un krpelj ništa ne želite pokretanje na prijavu. To će pomoći izvođenje drematacly ako se hrpe programa i pokretanje su samo nije potreban. i ako ste iskusan korisnik samopouzdanja ili možete kliknuti na kartici (usluga) za avridge korisnik neće koristiti najviše u toj kartici otuda čigra ih to će vam dati najviše porformance Unapređenje možete rearch svaki (usluga) na Googleu i pročitajte što su oni i odlučivati ako vam je potrebna. To je prva stvar i doo na novu svježu instalaciju vidim nijedan bod u programe / usluge koje se izvodi da porformance, a ne koriste ih ikad ![]() pokušati snagom igračke (uštinuti UI) za svoju xp na fino naštimati stvari .. (Free Download Microsoft website) http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx JA Installer SP3 i sve je ok za mene :-) činilo XP je brži abit meni
|
| |||
| |||
| Thanks for your help Gvido je to bio vrlo koristan. Nema štetni sadržaji Dave ali moj disk potrebno defragglising i mislim drugim prob je prekomjerna program pokrenuti tako da sam defraggled diskom i tokareno oko 6 programi off na start up werent što je potrebno, uključujući da je Windows pretraživanje ........ .. stvari izgledaju malo bolje i brže sada. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| DVD-RW je spora. | Razer | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 7. prosinac 2008 16:04 |
| Spor | muay | Networking, Modemi & VoIP | 26 | 30 siječanj 2008 14:24 |
| Sporo Naslovnica LAN - Zašto se to događa sporo? | sirantonycartwright | Virus, Spyware i sigurnost | 14 | 21. srpnja 2007 08:31 |
| To je sve malo spor ... | jelboy | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12. srpnja 2007 05:13 |
| Thread Tools | |
| |