![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Po atnaujinimo po XP SP3 Mano 3Gb RAM XP, kartais labai lėtai ir iš karto suma Interneto exployer turi uždaryti, yra tik pokštas. Aš pastebėjau, kad tai "Windows" paieškos programą, kuri, atrodo, buvo įrengtas atnaujinimus yra paskutinis pasirengęs tai dėl savęs pradėti. Aš ką tik įdiegta Mano naujas McAfee ir Adware ir paleisti nuskaito bet nieko neįprasta. Ar kas nors pastebėjo eiti lėtai po naujausius ar tai tik mano PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gali būti kenkėjiškų programų, McAfee nėra didelis.
| |||
| |||
| Gauti Deffragler, Defrag sistema. Tai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| got to run .. įveskite msconfig spustelėkite skirtuką (Startup) ir pažymėkite nieko, ko nenoriu paleisties dėl prisijungimo. Tai padės atlikti drematacly jei yra krovinių programų užvedimas ir yra tiesiog nereikalinga. ir, jei esate patyręs vartotojas ar įsitikinęs, jūs galite spustelėti kortelę (paslaugoms), už avridge naudotojas nenaudoja dauguma, nes kortelėje todėl žuvėdros juos išjungti daro tai pas tau labiausiai porformance improvment Jūs galite rearch kiekvienas (paslauga),, Google "ir perskaityti, ką jie ir sprendžia, jei reikia. Tai pirmas dalykas, kurį aš doo apie naujus pranešimus įdiegti nematau jokios programos taškas / paslaugų veiklos pradėjimo kad porformance ir ne visada juos naudoja ![]() Taip pat pabandykite Power Toys (Tweak UI) savo XP plonos dalykų .. (nemokamai atsisiųsti iš Microsoft svetainės) http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx Įdiegiau SP3 ir viskas buvo ok for me :-) atrodė XP buvo abit greičiau mane
|
| |||
| |||
| Thanks for your help vaikino jis buvo labai naudinga. Nebuvo kenkėjiškų Dave bet mano disko reikia defragglising ir manau kitų prob buvo pernelyg programą pradėti, kad aš defraggled diskas ir pavertė maždaug 6 programų off pradėti kuris werent reikia taip, kad "Windows Search ........ .. viskas atrodo geriau ir šiek tiek greičiau dabar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| DVD-RW yra lėtas. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7 gruodis 2008 16:04 |
| Lėtas | muay | Networking, Modems & VoIP | 26 | 30 sausis 2008 14:24 |
| Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Security | 14 | 21 liepa 2007 08:31 |
| It's all a bit lėtai ... | jelboy | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 12 liepa 2007 05:13 |
| Temos įrankiai | |
| |