![]() |
|
| |||
| |||
| Pēc atjauninājumi pēc XP SP3 manas 3GB ram xp dažkārt ir ļoti lēns, un summu, cik reizes interneta exployer ir tuvu ir ārpus joks. Es esmu ievērojis, ka šī logi meklēšanas programmā, kas, šķiet, ir uzstādīti jaunākie atjauninājumi ir pēdējais gatavs tas self darbības uzsākšanas. Es tikko instalēta savu jauno McAfee un reklāmprogrammatūru un palaist skenē, bet nekas neparasts. Vai kāds cits pamanīja lēni iet pēc jaunākos atjauninājumus, vai tas ir tikai mans pc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Var būt kaitīgas programmas, McAfee nav liels.
| |||
| |||
| Get Deffragler, Defrag sistēmas. Tas dos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| got palaist .. ierakstiet msconfig noklikšķiniet uz cilnes (starta) un atzīmējiet visu, ko jūs nevēlaties starta par pieteikšanās. Tas palīdzēs sniegumu drematacly ja nav slodzes programmas uzsākšanu un tās vienkārši nav nepieciešamas. un, ja esat pieredzējis lietotājs vai pārliecināts, varat noklikšķināt uz cilnes (pakalpojumi) avridge lietotājs nedrīkst izmantot visas šajā cilnē tātad zīriņš viņu uzstāšanos darot wil Jums visvairāk porformance improvment Jūs varat rearch katrai (pakalpojums) par google un izlasiet to, ko viņi ir, un izlemt, vai jums tā ir vajadzīga. Šī ir pirmā lieta, ko es doo par svaigu jaunu instalēt es neredzu nekādas jēgas programmām / pakalpojumiem ekspluatācijas sākšanu, ka porformance un ne vienmēr tos izmantotu ![]() arī izmēģināt jauda rotaļlietas (Tweak UI) jūsu XP fine tune lietām .. (bez maksas lejupielādēt no Microsoft mājas lapā) http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx I uzstādīta SP3 un viss bija ok par mani :-) likās xp bija ABIT ātrāk mani
|
| |||
| |||
| Thanks for your help puisis tā bija ļoti noderīga. Nebija Malware Dave bet mans disks vajadzīgs defragglising, un es domāju, ka citas prob bija pārmērīga programmas uzsākšanas, lai es defraggled disku un kļuva par 6 programmu uzsākšanai darbības uzsākšanas, kas werent nepieciešami tai skaitā logi meklēšana ........ .. lietas, šķiet, labāk un nedaudz ātrāk tagad. |
![]() |
|
| Bookmarks |