menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Xp tak pomalé

Reply

Thread Tools
Old 23 január 2009, 03:22
Darcu Skupina

Default Xp tak pomalé

Po zmenách po xp sp3 môj 3 GB ram xp je niekedy veľmi pomalé a výške krát internet exployer je blízko, je mimo vtip.

Všimol som si, že táto okná hľadanie programu, ktorý sa zdá byť to, že boli inštalované v poslednej aktualizácie je pripravená na poslednej je to samo o začatí podnikania.

Mám nainštalované len môj nový McAfee a adware a spustenie testuje, ale nič neobvyklé.

Má niekto iný všimol, že ísť pomaly po najnovšie aktualizácie, alebo je to len moje PC?
Old 23 január 2009, 03:45
Administrátor Skupina

Default Xp tak pomalé

Môže byť malware, McAfee, nie je veľký.

Má prebehnúť táto.

http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

http://www.computer-juice.com/forums...-malware-9243/

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 január 2009, 10:52
Člen Skupina

Default Xp tak pomalé

Získajte Deffragler, Defrag systému.
To bude
Old 23 január 2009, 17:35
Darcu Skupina

Default Xp tak pomalé

Musím bežať .. zadajte msconfig kliknutím na záložku (štarte) un zatrhnout nič nechcete štarte na prihlásenie. Toto opatrenie prispeje k splneniu drematacly ak existuje veľa programov, zakladanie a sú jednoducho nie sú potrebné.

a ak ste pokročilý používateľ, alebo verí, môžete kliknúť na záložku (služby) za avridge užívateľ nebude využívať väčšinu v tejto karte za týmto tern im robí wil vám najviac porformance improvment

môžete rearch každého (služby) na google a prečítajte si, aké sú, a rozhodnúť, či ju budete potrebovať.

To je prvá vec, aj doo na čerstvé inštaláciu nových aj vidieť nemá zmysel programy / služby, ktoré bežia nástupe do porformance a vôbec nie s využitím ich

tiež vyskúšať silu hračky (Vylepšenie UI) pre vaše xp pre jemné vyladenie veci .. (zadarmo k stiahnutiu na webových stránkach spoločnosti Microsoft)
http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx

Nainstaloval jsem na sp3 a všetkým bolo ok pre mňa :-) zdalo xp bolo abit rýchlejšie sa mi

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 28 január 2009, 15:17
Darcu Skupina

Default Xp tak pomalé

Ďakujeme za vašu pomoc, chlap to bolo veľmi užitočné.

Neexistovala Malware Dave ale môj disk potrebné defragglising a myslím, že ostatné problémy nadmernej program spustiť tak aj defraggled disku a obrátili asi 6 programov, z ktorých až na začiatku werent potrebné vrátane okien hľadať ........ .. čo sa zdajú byť lepší a trochu rýchlejšie teraz.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnosť 1 25.srpna 2009 10:40
DVD-RW je pomalý. Razer Drives & Removable Media 1 7. decembra 2008 16:04
Pomalý Muay Siete, Modemy & VoIP 26 30. januára 2008 14:24
Pomalá LAN Úvod - Prečo sa darí pomaly? sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnosť 14 21. júla 2007 08:31
Je to všetko trochu pomalý ... jelboy Graphics Cards & Monitory 4 12. júla 2007 05:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.