![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po zmenách po xp sp3 môj 3 GB ram xp je niekedy veľmi pomalé a výške krát internet exployer je blízko, je mimo vtip. Všimol som si, že táto okná hľadanie programu, ktorý sa zdá byť to, že boli inštalované v poslednej aktualizácie je pripravená na poslednej je to samo o začatí podnikania. Mám nainštalované len môj nový McAfee a adware a spustenie testuje, ale nič neobvyklé. Má niekto iný všimol, že ísť pomaly po najnovšie aktualizácie, alebo je to len moje PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môže byť malware, McAfee, nie je veľký.
| |||
| |||
| Získajte Deffragler, Defrag systému. To bude |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím bežať .. zadajte msconfig kliknutím na záložku (štarte) un zatrhnout nič nechcete štarte na prihlásenie. Toto opatrenie prispeje k splneniu drematacly ak existuje veľa programov, zakladanie a sú jednoducho nie sú potrebné. a ak ste pokročilý používateľ, alebo verí, môžete kliknúť na záložku (služby) za avridge užívateľ nebude využívať väčšinu v tejto karte za týmto tern im robí wil vám najviac porformance improvment môžete rearch každého (služby) na google a prečítajte si, aké sú, a rozhodnúť, či ju budete potrebovať. To je prvá vec, aj doo na čerstvé inštaláciu nových aj vidieť nemá zmysel programy / služby, ktoré bežia nástupe do porformance a vôbec nie s využitím ich ![]() tiež vyskúšať silu hračky (Vylepšenie UI) pre vaše xp pre jemné vyladenie veci .. (zadarmo k stiahnutiu na webových stránkach spoločnosti Microsoft) http://www.microsoft.com/windowsxp/d...s/default.mspx Nainstaloval jsem na sp3 a všetkým bolo ok pre mňa :-) zdalo xp bolo abit rýchlejšie sa mi
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu pomoc, chlap to bolo veľmi užitočné. Neexistovala Malware Dave ale môj disk potrebné defragglising a myslím, že ostatné problémy nadmernej program spustiť tak aj defraggled disku a obrátili asi 6 programov, z ktorých až na začiatku werent potrebné vrátane okien hľadať ........ .. čo sa zdajú byť lepší a trochu rýchlejšie teraz. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| DVD-RW je pomalý. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7. decembra 2008 16:04 |
| Pomalý | Muay | Siete, Modemy & VoIP | 26 | 30. januára 2008 14:24 |
| Pomalá LAN Úvod - Prečo sa darí pomaly? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 21. júla 2007 08:31 |
| Je to všetko trochu pomalý ... | jelboy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. júla 2007 05:13 |
| Thread Tools | |
| |