![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Након надоградње након КСП СП3 мој 3гб рам ксп је понекад врло споро и износ од време Интернет експлоыер је близак је ван шала. Ја сам приметио да је овај програм који тражи прозори чини се да су инсталирани у задња допуна је последња на спреман то само на старт уп. Имам инсталиран само мој нови МцАфее и Адуаре и покренути скенира али ништа необична. Да ли је неко други приметили успорити након најновијих исправке или је то само мој пц? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бити злонамерних програма, МцАфее није велика.
| |||
| |||
| Гет Деффраглер, преварити систем. То ће |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| морамо покренути .. укуцајте мсцонфиг кликните на таб (покретању) Ун крпеља ништа не желите покретање на пријаву. То ће помоћи извођење дрематацлы ако се хрпе програма и покретање су само није потребан. и ако сте искусан корисник самопоуздања или можете кликнути на картици (услуга) за авридге корисник неће користити највише у тој картици отуда ЦИГРЕ их то ће вам дати највише порформанце Унапређење можете реарцх сваки (услуга) на локацији Гоогле и прочитајте шта су они и одлучивати ако вам је потребна. То је прва ствар и доо на нову чисту инсталацију видим ниједан бод у програме / услуге које се изводи да порформанце, а не користе их икад ![]() покушати снагом играчке (уштинути УИ) за своју ксп на фино наштимати ствари .. (Фрее Доунлоад Мицрософт уебсите) хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/д...с/дефаулт.мспкс ЈА инсталиран СП3 и све је ок за мене :-) чинило КСП је бржи абит мени
|
| |||
| |||
| Тханкс фор ыоур хелп тип је то био врло користан. Нема штетни садржаји Даве али мој диск потребно дефрагглисинг и мислим другим проб је несавесна програм покренути тако да сам дефрагглед диском и токарено око 6 програми офф на старт уп уерент што је потребно, укључујући да је Уиндоус претрагу ........ .. ствари изгледају мало боље и брже сада. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| ДВД-РУ је спора. | Разер | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 7 децембар 2008 16:04 |
| Спор | муаы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 26 | 30 јануар 2008 14:24 |
| Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 21. јула 2007 08:31 |
| То је све мало спор ... | јелбоы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. јула 2007 05:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |