![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм все още продължава да държи на разстояние. Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах се да го изтеглите от Microsoft Update, но той не успя да изтегляте. Време е да опитате отново.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сървърите са hosed в момента, everyones се опитва да го изтеглите. Не бих го изтеглите от никъде, различни от Microsoft Въпросът с RMS са доста ням за домашен потребител, освен ако имате точка на продажба система на вашия компютър вкъщи ... Да не стане твърде развълнувани за това, едва ли anythings промени.
|
| |||
| |||
| Също така, ако някой има инсталиран Windows Live Mail, аз ви показват не Изтеглете го просто все още. Двамата не изглежда да играят много добре заедно, особено ако трябва да направя за възстановяване на системата да се отърве от него отново, ако нещо друго няма да работи с него. Тогава тя приключи се издъни голям стил.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Аз открих един самостоятелен инсталатор за него, която аз съм изтегляне сега - цялата 316MB. Аз успях да я изтеглите от Windows Update, но е разбил. Аз винаги предпочитат да имат настройка съхраняват на computre ми с неща като това. Означава, че мога да го взема от компютър до компютър. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Помислете болни чакат, докато тя е за автоматично обновяване Чух лоши доклади досега
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|