![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem stále bude držet off. Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažil jsem se jej stáhnout z webu Microsoft Update, ale nepodařilo stáhnout. Čas a zkuste to znovu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hosed servery jsou v současné době, everyones snažil se stáhnout. Já bych ho stáhnout z kteréhokoli jiného než Microsoft Problém s RMS jsou dost ztlumení pro domácí uživatele, pokud nemáte Point of Sale systému na své domácí PC ... Nejsou příliš nadšeni, skoro anythings změnil.
|
| |||
| |||
| Také, pokud má někdo nainstalovaný Windows Live Mail, doporučuji vám nejsou stáhnout ještě ne. Dva nezdá se, že hrát moc dobře dohromady, zvláště pokud máte udělat Obnovení systému zbavit se ho, bude-li něco jiného, nebude s ním pracovat. Pak to ukončení šrouby do velkém stylu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zjistil jsem, že samostatný instalátor pro kterou jsem se stahování - celý 316mb Podařilo se mi ho stáhnout z webu Windows Update, ale havaroval. Vždycky jsem raději, že nastavení uložené na mé computre s věcí jako je tento. Znamená, že já si vzít z počítače na počítač. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš, že nemocný čekat, až je automobil aktualizovat Slyšel špatné zprávy, pokud
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|