![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι ακόμα πρόκειται να κατέχουν τη λειτουργία του. Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπάθησα να το κατεβάσετε από το Microsoft Update, αλλά απέτυχε η λήψη. Ώρα να προσπαθήσει ξανά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι διακομιστές Hosed αυτή τη στιγμή, everyones προσπαθώντας να το κατεβάσετε. Δεν θα το κατεβάσετε από οπουδήποτε, εκτός της Microsoft Το θέμα με RMS είναι αρκετά σίγαση για ένα χρήστη σπίτι, αν δεν έχετε ένα σημείο του συστήματος πώληση στον υπολογιστή στο σπίτι σας ... Μην πάρετε πάρα πολύ ενθουσιασμένος γι 'αυτό, σχεδόν anythings αλλάξει.
|
| |||
| |||
| Επίσης, αν κάποιος έχει το Windows Live Mail εγκατεστημένα, σας προτείνω Δεν κατεβάστε αυτό ακριβώς ακόμα. Οι δύο δεν φαίνεται να παίζουν πολύ καλά μαζί, ειδικά αν έχετε να κάνετε επαναφορά του συστήματος για να απαλλαγούμε από αυτό πάλι, αν κάτι άλλο δεν θα λειτουργήσει με αυτό. Τότε θα ολοκληρωθεί μέχρι τις βίδες μεγάλο στυλ.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Έχω βρεί ένα αυτόνομο πρόγραμμα εγκατάστασης για την οποία είμαι κατεβάζω τώρα - το σύνολο 316MB. Κατάφερα να πάρει το κατεβάσετε από το Windows Update, αλλά συνετρίβη. Πάντα προτιμούσα να έχει το setup αποθηκεύονται σε computre μου με πράγματα όπως αυτό. Σημαίνει ότι μπορώ να το πάρετε από υπολογιστή σε υπολογιστή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκεφτείτε άρρωστος περιμένετε μέχρι να είναι μια αυτόματη ενημέρωση Ακούστηκε κακό εκθέσεις μέχρι τώρα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|