![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam još uvijek ide na odlagati. Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA pokušao to preuzimanje datoteka from Microsoft Ažurirati, ali ga nije uspio skinuti. Time to try again.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poslužitelji su hosed u ovom trenutku, svatko težak to preuzimanje datoteka Internet. Ne bih ga skinuti sa bilo kojeg mjesta, osim Microsoft Problem sa RMS prilično su nijemi za dom korisnik, osim ako imate Point of Sale sustava na svom kućnom računalu ... Ne dobiti previše uzbuđen o tome, jedva anythings promijenio.
|
| |||
| |||
| Isto tako, ako bilo tko ima instaliran Windows Živ Predati na poštu, ja vam predlažemo ne Internet preuzimanje datoteka pravedan još. Dva se ne čini da previše dobro igrati zajedno, pogotovo ako imate za napraviti System Restore da biste dobili osloboditi od Internet opet ako se nešto drugo, neće raditi s njim. Onda je završio vijak gore veliki stil.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ive 'postaviti standalone Installer za to što sam sada preuzimajući datoteku - cijeli 316MB. Uspio sam dobiti preuzimanje datoteka Internet from Windows Ažurirati, ali je pala. Ja sam uvijek radije imati postava pohranjenih na moju computre sa stvarima kao što je ovaj. Znači mogu ga uzeti s računala na računalo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Think bolestan čekajte dok se auto ažurirati Čuo loše izvješća dosad
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|