![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar ketina surengti išjungti. Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandžiau jį atsisiųsti iš "Microsoft Update", tačiau jai nepavyko atsisiųsti. Laikas pabandyti dar kartą.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Serveriai modes tuo metu, everyones bandant jį atsisiųsti. Nenorėčiau atsisiųsti iš niekur, išskyrus "Microsoft Su RMS klausimas yra gana nutildyti už namų vartotojui, nebent turite pardavimo sistemos taške jūsų namų kompiuterį ... Don't get too excited about it, vargu anythings pasikeitė.
|
| |||
| |||
| Be to, jei kas nors turi "Windows Live Mail įrengtas, aš siūlau jums nėra Download it just yet. Du neatrodo, kad vaidina labai gerai kartu, ypač jei daryti System Restore, kad atsikratyti to vėl, jei kažkas neveikia su juo. Tada jis baigė sraigtai iki didžiojo stiliaus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Radau Standalone Installer už tai, kurią aš parsisiuntimo dabar - visai 316MB. Man pavyko gauti ją parsisiųsti iš "Windows Update", tačiau jis sudužo. Aš visada nori gauti sąrankos saugomi Mano computre with things like this. Tai galiu pasiimti iš kompiuterio į kompiuterį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėk nuo blogos palaukti, kol jis yra automatinis atnaujinimas Išgirsti blogų ataskaitų iki šiol
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|