![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm still going to powstrzymać. Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Starałem się go pobrać z witryny Microsoft Update, ale nie do pobrania. Czas, aby spróbować ponownie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Serwery hosed w momencie, everyones próbują go ściągnąć. Nie chciałbym go pobrać z dowolnego innego niż Microsoft Problem z RMS są całkiem nieme dla użytkownika domowego, chyba że masz Point of Sale System na komputerze domu ... Don't get too excited about it, ledwo anythings zmianie.
|
| |||
| |||
| Ponadto, jeśli ktoś ma zainstalowany Windows Live Mail, proponujemy nie Download it just yet. Obie zdają się nie grać zbyt dobrze razem, zwłaszcza jeśli masz do przywracania systemu, aby pozbyć się go ponownie, jeśli coś nie będzie z nim współpracował. Następnie wypełniony śrubami się wielkim stylu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Znalazłem standalone rata za to co ja teraz pobierania - całe 316MB. Udało mi się go pobrać z witryny Windows Update, ale rozbił się. Ja zawsze wolę mieć konfiguracji przechowywane na mój computre rzeczy podobny do tego. Oznacza to mogę wziąć go od komputera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pomyśl chory czekać, aż to auto update Heard złe raporty o ile
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|