![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Încă mai am de gând să deţină off. Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am încercat să-l descărcaţi de la Microsoft Update, dar nu a reuşit descărcare. Timpul pentru a încerca din nou.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Servere sunt hosed în acest moment, everyones încercând să-l descarci. Eu nu s-ar descărca de pe oriunde, altele decât Microsoft Problemă cu RMS sunt destul de mut pentru un utilizator acasă, decât dacă aveţi un punct de sistem de vânzare pe PC-ul de acasă ... Nu te prea incantati de ea, cu greu anythings schimbat.
|
| |||
| |||
| De asemenea, dacă cineva are instalat Windows Live Mail, vă sugerez să nu descărcaţi-o încă. Cei doi nu par a juca prea bine împreună, mai ales dacă tu ai la spre a face un Restabilire sistem pentru a scapa de ea din nou, în cazul în care ceva nu va funcţiona cu el. Apoi a completat şuruburi de până stil mare.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Am găsit un standalone a instala pentru acesta, care I sînt descarcă acum - 316MB întreg. Am reuşit să-l descărcat de la Windows Update, dar a prăbuşit. Intotdeauna mi-am prefera să aibă de configurare stocate pe computre mea cu lucruri de genul asta. Inseamna ca pot lua it de la computer la computer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gandeste-te bolnav aşteptaţi până când acesta este o actualizare Auto Am auzit rapoarte de rău până în prezent
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|