![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som stále bude držať off. Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažil som sa ho stiahnuť z lokality Microsoft Update, ale nepodarilo stiahnuť. Čas a skúste to znova.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hosed servery sú v súčasnej dobe, everyones snažil sa stiahnuť. Já bych ho stiahnuť z ktoréhokoľvek iného ako Microsoft Problém s RMS sú dosť stlmenie pre domácich užívateľov, ak nemáte Point of Sale systému na svoje domáce PC ... Nie sú príliš nadšení, skoro anythings zmenil.
|
| |||
| |||
| Tiež, ak má niekto nainštalovaný Windows Live Mail, doporučuji vám nie sú stiahnuť ešte nie. Dvaja nezdá sa, že hrať moc dobre dohromady, najmä ak máte urobiť Obnovenie systému zbaviť sa ho, ak bude niečo iného, nebude s ním pracovať. Potom to ukončenie skrutky do veľkom štýle.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zistil som, že samostatný inštalátor pre ktorú som sa sťahovanie - celý 316mb Podarilo sa mi ho stiahnuť z webu Windows Update, ale havaroval. Vždy som radšej, že nastavenie uložené na mojej computre s vecou ako je tento. Znamená, že ja si vziať z počítača na počítač. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš, že chorý čakať, až sa automobil aktualizovať Počul zlé správy, pokiaľ
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|