![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам још увек ће одлагати. Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушао сам да га преузмете са Мицрософт Упдате, али то није успело преузимање. Време је да покушате поново.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хосед сервери су у овом тренутку, еверыонес покушава да га преузмете. Не би то преузели из било ког другог, а не Мицрософт Проблем са РМС су прилично нем за кућне кориснике, осим ако имате продајног места система на вашем кућном рачунару ... Немојте се превише узбуђен због тога, једва анытхингс променила.
|
| |||
| |||
| Такође, ако неко има инсталиран Уиндоуси Жив Пошта, ја вам предлажемо не доунлоад још увек. Два изгледа не играју добро заједно, поготово ако морате да урадите "Опоравак система да бисте добили ослободити га поново ако нешто друго, неће радити са њим. Тада је завршена шрафова до великих стилу.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ја сам пронашао самостални инсталер за то што сам сада преузимање - цео 316МБ. Сам успео да се преузимају са локације Уиндоус Упдате, али је пала. Увек сам волео да имају подешавање се налазе на мом цомпутре са стварима као што је овај. Значи да је могуће узети са рачунара на рачунар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислите болестан сачекајте га је аутоматско ажурирање Чуо лоше извештаја до сада
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|