![]() |
|
| |||
| |||
| Hala kapalı tutun gidiyorum. Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Microsoft Update sitesinden indirmek için denedim ama indirme başarısız oldu. Zaman tekrar denemek için.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunucuları anda indirmek için çalışırken herkesin hosed vardır. Hiçbir yerde Microsoft dışındaki indirebilirsiniz olmaz Sürece sahip RMS sorunu güzel bir ev kullanıcı için, sessiz bir Point of Sale sisteminin ev PC ... O çok heyecan olsun etmeyin, zor değiştirildi anythings.
|
| |||
| |||
| Ayrıca, eğer kimse ve Windows Live Mail yüklü, sana tavsiye don't henüz indirebilirsiniz. Iki çok iyi birlikte, özellikle de bir Sistem Geri Yükleme yapmak olsun bunu tekrar başka bir şey onunla çalışmaz eğer kurtulmak zorunda play görünmemektedir. Sonra büyük stili, vidaları tamamladı.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Bunun için şu anda olan indirme am a standalone installer - bütün 316MB bulduk. Ben Windows Update sitesinden indirilen başardı, ancak düştü. Her zaman kurulum için tercih bu gibi şeyler ile benim computre depolanır. Demek ben bilgisayardan bilgisayara o alabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadar otomatik güncelleme olduğu hasta beklemek düşünün Duydum kötü raporları şimdiye kadar
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|