![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Хмм ... Аз съм с помощта на AMD Athlon x2 ... Аз инсталиран SP3 снощи, арго кажа Айв забелязах много разлика, че МС да каже, че doesn't предизвика големи промени в OS. |
|
| |||
| |||
| Аз съм се Explorer недостатъчност, но DONT използване XP много все пак това не му пречи ми прекалено много, все още!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Имам инсталиран SP3 на AMD и Intel машината и не са имали проблеми. Infact лаптопа ми изглежда много по fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз все още ще чакаме докато не идва с автоматично актуализации.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам инсталирани SP3 и той беше трън в задника! Опита да се изтегли от Windows Update около 5 пъти и то не всеки път. В края Имам офлайн монтажник и сега отивам да взема 316MB файл (който дойде от Microsoft сайт) на всеки компютър Искам SP3, за да спаси изтегляне.