μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

XP SP3 cripples μερικά υπολογιστές με ατελείωτες reboots

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9ης Μαΐου 2008, 07:36
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Μόνο AMD συστήματα που επηρεάζονται, λέει ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της Microsoft

Απόσπασμα:
Εγκατάσταση SP3 στέλνει κάποια υπολογιστές σε μια ατελείωτη σειρά από reboots, σύμφωνα με τις θέσεις σε μια MS υποστήριξη φόρουμ. Jesper Johansson, πρώην διευθυντής του προγράμματος για την πολιτική ασφάλειας στη Microsoft Corp. και εξέχοντα Windows blogger, έχει συνεργαστεί με τους χρήστες να εντοπίσουν το πρόβλημα διστακτικά όσον αφορά μόνο τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν επεξεργαστές από την AMD
Μηνύματα από απογοητευμένοι χρήστες άρχισαν συσσωρεύοντας XP SP3 για την υποστήριξη newsgroup Τετάρτη, μόλις μια ημέρα μετά από τη Microsoft απελευθέρωση μια ενημέρωση στο ευρύ κοινό.
"Μόλις εγκατασταθεί το Windows XP SP3 και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και όταν το σύστημα reboots, το σύστημα δεν μπορεί να προχωρήσει για να φορτώσει τα Windows," είπε ένας χρήστης που προσδιορίζονται ως "Olin" σε ένα μήνυμα που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα μιας μακράς νήμα. "Είναι μόλις εμφανίζεται η οθόνη των Windows φλας τότε μετά την reboots ξανά."
Ανάπαυση εδώ

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 9ης Μαΐου 2008, 08:09
Μέλος Ομάδα

Χμμ ... Είμαι χρησιμοποιώντας ένα AMD Athlon x2 ...

Εγκατέστησα το SP3 χθες το βράδυ, επίκλισης πω IVE παρατηρήσει μεγάλη διαφορά, αν και λένε ότι η MS doesn't προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα.
Old 9ης Μαΐου 2008, 08:56
Συντονιστής Ομάδας

Έχω αρχίσει εξερευνητής αποτυχία dont χρήση XP, αλλά ούτως ή άλλως πολύ ώστε δεν τους ενοχλεί εμένα πάρα πολύ, ακόμα!

Old 9ης Μαΐου 2008, 09:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω εγκαταστήσει το SP3 για ένα μηχάνημα AMD και της Intel και δεν είχαν προβλήματα. Infact φορητό μου φαίνεται πολύ fater.
Old 9ης Μαΐου 2008, 09:47
Συντονιστής Ομάδας

Θα ήθελα να περιμένετε μέχρι να έρθει με Auto Updates.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 9ης Μαΐου 2008, 09:56
Ομάδα Δωρητών

Έχω εγκαταστήσει το SP3 και ήταν πόνος στο κώλο! Προσπάθησα να κατεβάσετε από το Windows Update περίπου 5 φορές και κάθε φορά απέτυχε. Στο τέλος, μόλις πήρε το offline εγκατάστασης και τώρα πρόκειται να λάβει το αρχείο 316MB (η οποία προήλθε από το site της Microsoft) για κάθε υπολογιστή που θέλω SP3 για να αποθηκεύσετε το κατέβασμα.

Computer δεν εκκίνησης σωστά τις πρώτες δύο φορές μετά την εγκατάσταση του SP3, αλλά τώρα φαίνεται προστίμου. Απλά χρειάζεται καθαρισμό και ανασυγκρότηση δίσκου.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.