![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Χμμ ... Είμαι χρησιμοποιώντας ένα AMD Athlon x2 ... Εγκατέστησα το SP3 χθες το βράδυ, επίκλισης πω IVE παρατηρήσει μεγάλη διαφορά, αν και λένε ότι η MS doesn't προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα. |
|
| |||
| |||
| Έχω αρχίσει εξερευνητής αποτυχία dont χρήση XP, αλλά ούτως ή άλλως πολύ ώστε δεν τους ενοχλεί εμένα πάρα πολύ, ακόμα!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω εγκαταστήσει το SP3 για ένα μηχάνημα AMD και της Intel και δεν είχαν προβλήματα. Infact φορητό μου φαίνεται πολύ fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να περιμένετε μέχρι να έρθει με Auto Updates.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω εγκαταστήσει το SP3 και ήταν πόνος στο κώλο! Προσπάθησα να κατεβάσετε από το Windows Update περίπου 5 φορές και κάθε φορά απέτυχε. Στο τέλος, μόλις πήρε το offline εγκατάστασης και τώρα πρόκειται να λάβει το αρχείο 316MB (η οποία προήλθε από το site της Microsoft) για κάθε υπολογιστή που θέλω SP3 για να αποθηκεύσετε το κατέβασμα.