![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Ja sam koristeći AMD Athlon x2 ... JA instaliran SP3 sinoć, cant say ive primjetili mnogo razlika, iako MS kažu da se ne uzrokuje velike promjene u OS. |
|
| |||
| |||
| Ja sam uzimajući Explorer neuspjeh, ali ne mnogo ionako koristiti XP pa ne gnjavi svojim me previše, ali!
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Imam instaliran SP3 na stroju AMD i Intel i imali nikakvih problema. Infact moj laptop izgleda mnogo fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih još pričekati dok se ne dolazi s Automatska ažuriranja.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam instaliran SP3 i da je to bila bol u guzica! Pokušao to preuzimanje datoteka from Windows Update oko 5 puta, a to nije svaki put. Na kraju sam dobio offline Installer i sad sam idući u uzeti 316MB file (koji je došao iz Microsoftove stranice) u svakom računalu Želim SP3 za spremanje na skidanje.