![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Hmm ... Én használ egy AMD Athlon X2 ... ÉN beiktatott SP3 éjjel cant say ive észre sok különbséget, bár MS nem mondják ez nem okoz jelentős változásokat az OS. |
|
| |||
| |||
| Én kapok Explorer hiba, de ne használja XP sokkal egyébként így nem zavar túl sok, még!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nekem van beiktatott SP3 egy AMD és Intel gép és nem volt probléma. Infact my laptop tűnik sokkal fater. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én még mindig várjuk meg, amíg azt az automatikus frissítések.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van beiktatott SP3, és ez a fájdalom a segg! Megpróbáltam letölteni a Windows Update mintegy 5-ször, és nem mindig. A végén Most az offline telepítő és most megyek, hogy a 316MB file (mely a Microsoft honlapján), hogy minden számítógépet akarom menteni az SP3 letöltését.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MSN Messenger audio újraindítja a számítógépet | susansayshi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 10. Szeptember 2008 14:29 |
| Számítógép újraindít Byitself | icu222much | General Chat szoftver | 5 | 15. április 2008 13:12 |
| Végtelen a problémák, a Windows Start szokás Most | Polkigtry | Általános fémáru Chat | 2 | 13. január 2008 02:06 |
| Végtelen keresés ... és a hülye firefox ... | Nikronius | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 9. január 2008 09:36 |
| Constant újraindít és alkalmazás hiba .... | Axegrinder | A Windows operációs rendszerek | 5 | 5. december 2007 07:22 |
| Téma eszközök | |
| |