kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

XP SP3 nyomorékokat néhány PC újraindítja a végtelen

Reply

Téma eszközök
Old Május 9 2008, 07:36
Moderátor Csoport

Default XP SP3 nyomorékokat néhány PC újraindítja a végtelen

Idézet:
Csak az AMD rendszereket érinti, így a korábbi Microsoft Security Manager

Idézet:
Telepítés SP3 küld egyes PC egy végtelen sorozata újraindít, az álláshely a MS Fórum. Jesper Johansson, a volt programfelelősével a biztonsági politika és a Microsoft Corp. Windows prominens blogger, hogyan működtek együtt a felhasználók számára, hogy feltételesen azonosítani a problémát, amelyek csak a gépek az AMD processzorok
Üzenetek frusztrált felhasználók kezdte el gyűjteni az XP SP3 támogatást hírcsoportban szerda, csak egy nap után a Microsoft release frissítése a nagyközönség számára.
"Én csak a Windows XP SP3 és a befejezését követően a folyamatokat, és ha a rendszer újraindítja a rendszer nem tudja betölteni, hogy az a Windows," mondta egy felhasználó azonosítani "Olin" egy üzenetet, hogy rúgjanak ki a hosszú menet. "Csak megjeleníti a képernyőn a Windows Flash majd utána újraindít újra."
Nyugalom itt

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Május 9 2008, 08:09
Csoport tagja

Hmm ... Én használ egy AMD Athlon X2 ...

ÉN beiktatott SP3 éjjel cant say ive észre sok különbséget, bár MS nem mondják ez nem okoz jelentős változásokat az OS.
Old Május 9 2008, 08:56
Moderátor Csoport

Én kapok Explorer hiba, de ne használja XP sokkal egyébként így nem zavar túl sok, még!

Old Május 9 2008, 09:29
Új tag Csoport

Nekem van beiktatott SP3 egy AMD és Intel gép és nem volt probléma. Infact my laptop tűnik sokkal fater.
Old Május 9 2008, 09:47
Moderátor Csoport

Én még mindig várjuk meg, amíg azt az automatikus frissítések.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 9 2008, 09:56
Donor Group

Nekem van beiktatott SP3, és ez a fájdalom a segg! Megpróbáltam letölteni a Windows Update mintegy 5-ször, és nem mindig. A végén Most az offline telepítő és most megyek, hogy a 316MB file (mely a Microsoft honlapján), hogy minden számítógépet akarom menteni az SP3 letöltését.

A számítógép nem indítható megfelelően az első két alkalommal SP3 telepítése után, de úgy tűnik, jól van. Csak igények meghajtó tisztítást és sikkaszt.

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MSN Messenger audio újraindítja a számítógépet susansayshi E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 10. Szeptember 2008 14:29
Számítógép újraindít Byitself icu222much General Chat szoftver 5 15. április 2008 13:12
Végtelen a problémák, a Windows Start szokás Most Polkigtry Általános fémáru Chat 2 13. január 2008 02:06
Végtelen keresés ... és a hülye firefox ... Nikronius Vírus, kémprogram és biztonság 8 9. január 2008 09:36
Constant újraindít és alkalmazás hiba .... Axegrinder A Windows operációs rendszerek 5 5. december 2007 07:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.